fbpx
בחרו עמוד

אסף קופפר | אינטראקטיב ישראל

מה קרה השבוע בשווקים הפיננסיים? 

שוק ההון חתם שבוע של ירידות על רקע נתוני האינפלציה בארה"ב שהקטינו את הסיכוי להורדת ריבית בדצמבר. מדד ה-S&P 500 ירד ב-2.3%, הנאסד"ק סגר בירידה של 3.53%, הדאו ג'ונס ירד ב-1.39%. תשואות האג"ח לעשור עלו ב-0.98% אל 4.44%.

מבחינת הסקטורים, סקטור האנרגיה הניב תשואה עודפת כאשר עלה ב-1.14% בשבוע החולף. מנגד, סקטור הטכנולוגיה הניב את התשואה הנמוכה ביותר כשירד ב-3.57%

מאקרו:

  • ביום רביעי פורסם בארה"ב מדד המחירים לצרכן לחודש אוקטובר, שהצביע על עלייה בקצב השנתי לרמה של 2.6%, תואם את הצפי וגבוה מהנתון הקודם שעמד על 2.4%. המדד החודשי נותר ללא שינוי עם עלייה של 0.2%, גם כן בהתאם לצפי ולנתון הקודם. העלייה במדד השנתי מצביעה על כך שהאינפלציה ממשיכה להיות יציבה ואף מעט גבוהה מהתחזיות לטווח הארוך. תוצאות אלו עשויות להשפיע על קובעי המדיניות בפדרל ריזרב ולצמצם את הסיכוי להורדת ריבית בדצמבר, שכן הנתונים משקפים שמירה על רמות אינפלציה הקרובות ליעד.
  • ביום חמישי פורסם בארה"ב מדד המחירים ליצרן לחודש אוקטובר, שהראה עלייה בקצב השנתי לרמה של 2.4%, מעל הצפי שעמד על 2.3% ומעל הנתון הקודם שעמד על 1.9%. ברמה החודשית המדד עלה ב-0.2%, תואם את הצפי ומעט גבוה מהעלייה הקודמת שעמדה על 0.1%. העלייה בקצב השנתי של מדד המחירים ליצרן מצביעה על לחצים אינפלציוניים מתמשכים במגזר הייצור, מה שעשוי להשפיע על קובעי המדיניות של הפדרל ריזרב ולהפחית את הסיכוי להורדת ריבית בטווח הקרוב. 
  • ביום שישי פורסמו בארה"ב נתוני המכירות הקמעונאיות השנתיות לחודש אוקטובר, שהצביעו על עלייה של 2.85%, גבוה מהנתון הקודם שעמד על 1.98%. גם במכירות הקמעונאיות החודשיות נרשמה עלייה ל-0.4%, מעט מעל הצפי שעמד על 0.3%, אך נמוך מהנתון הקודם של 0.8%. נתונים אלה משקפים גידול בביקושים של הצרכן האמריקאי, דבר שעשוי להפעיל לחצים נוספים על הפדרל ריזרב לשמור על רמות ריבית גבוהות כדי למנוע התחממות כלכלית נוספת ולהשיג שליטה טובה יותר באינפלציה.

אירועים חשובים השבוע:

  • ביום חמישי צפוי להתפרסם בארה"ב מדד הייצור של הפד בפילדלפיה לחודש נובמבר, עם צפי של עלייה לרמה של 6.3 נקודות, לעומת הנתון הקודם שעמד על 10.3 נקודות. מדד זה מהווה אינדיקטור משמעותי לפעילות הייצור במזרח ארה"ב ומשקף את רמת הצמיחה הכלכלית והביקוש בתעשייה. ירידה ברמה זו עשויה להצביע על האטה בפעילות התעשייתית, דבר שעשוי להשפיע על תחזיות הכלכלה המקומית ולהגביר את הציפיות לצעדי תמיכה נוספים מצד הפדרל ריזרב, בהתאם למגמות הכלליות בשוק.
  • ביום חמישי צפוי להתפרסם בארה"ב נתון מכירות הבתים הקיימים לחודש אוקטובר, עם צפי לעלייה לרמה של 3.94 מיליון בתים שנמכרו, מעל הנתון הקודם שעמד על 3.84 מיליון. עלייה זו, אם תתממש, עשויה להוות סימן להתאוששות מסוימת בשוק הנדל"ן האמריקאי לאחר תקופה של האטה. נתון חיובי במכירות הבתים משקף לא רק גידול בביקוש לנכסים, אלא גם עשוי להצביע על חיזוק בביטחון הצרכנים ויכולת משקי הבית לקחת הלוואות. מגמת עלייה כזו יכולה לתמוך בצמיחה הכלכלית ולהפחית את הציפיות לשינויים מהירים במדיניות הריבית מצד הפדרל ריזרב, אשר יעדיף אולי להמתין לנתונים נוספים לפני שיבצע התאמות.
  • ביום שישי צפוי להתפרסם בארה"ב מדד ציפיות הצרכנים של מישיגן לחודש נובמבר, עם צפי שלא ישתנה ויישאר ברמה של 78.5, בדומה לנתון הקודם. מדד זה מהווה אינדיקטור חשוב לציפיות הכלכליות של הצרכנים לטווח הקצר והבינוני, במיוחד בנוגע לאינפלציה וצמיחה כלכלית. יציבות במדד זה עשויה להצביע על כך שהצרכנים נותרו זהירים ומודעים לאי-הוודאות הכלכלית הנוכחית. אם המדד יעמוד בצפי, הדבר עשוי להותיר את הפדרל ריזרב בעמדה זהירה, תוך שהוא ממשיך לעקוב אחר שוק העבודה והאינפלציה לפני קבלת החלטות נוספות על הריבית.

מניות בכותרות:

  • מניית דיסני (DIS) ענקית הבידור הנסחרת לפי שווי של 208 מיליארד דולר, זניקה ב-16.2% בשבוע החולף לאחר דיווח על רבעון מרשים, בהובלת הסרט "דדפול & וולברין" שהכניס 1.3 מיליארד דולר בקופות העולמיות. החברה הציגה רווח למניה של $1.14, מעל הצפי שעמד על $1.10, והכנסות של $22.6 מיליארד, גם הן מעל התחזיות. המנכ"ל בוב אייגר, שחזר לתפקידו בנובמבר 2022, צופה צמיחה ברווח למניה בשנת הכספים 2025 והשקעות הון של כ-8 מיליארד דולר, לצד תוכנית רכישה חוזרת של מניות בסך 3 מיליארד דולר. חטיבת הבידור הכפילה את הרווח התפעולי ל-1.1 מיליארד דולר בזכות הצלחות כמו "דדפול & וולברין", ושירותי הסטרימינג Disney+, Hulu ו-ESPN+ השיגו רווח תפעולי של 321 מיליון דולר, רבעון שני ברציפות של רווחיות.
  • מניית פלנטיר (PLTR) ענקית ניתוח הנתונים, הנסחרת לפי שווי של 143.4 מיליארד דולר, זינקה ב-9.3% בשבוע החולף לאחר שהחברה הודיעה על העברת רישומה מהבורסה של ניו יורק לבורסת נאסד"ק, מהלך שמאפשר לה להיכנס למדד נאסד"ק 100. המסחר במניות פלנטיר בבורסת נאסד"ק יתחיל ב-26 בנובמבר תחת הסימול PLTR, כאשר החברה צפויה לעמוד בדרישות הכניסה למדד היוקרתי. פלנטיר, שנהנית ממעקב נרחב מצד משקיעים פרטיים, דיווחה לאחרונה על תוצאות רבעוניות שעקפו את התחזיות, מה שתרם להתלהבות סביב המניה.
  • מניית מטא (META), חברת האם של פייסבוק, אינסטגרם ווואטסאפ הנסחרת לפי שווי של 1.46 טריליון דולר, ירדה ב-5.6% בשבוע החולף לאחר שהחברה נקלעה לשורת התמודדות משפטית ורגולטורית בארה"ב ובאירופה. בארה"ב, שופט פדרלי הורה על קיום משפט בתיק התחרותיות נגד מטא, כשהתביעה מצד נציבות הסחר הפדרלית (FTC) טוענת כי רכישת אינסטגרם ו-וואטסאפ נועדה לחזק את שליטת החברה בשוק הרשתות החברתיות ולפגוע בתחרות. השופט דחה את טענת החברה כי הרכישות נועדו להתחרות מול ענקיות טכנולוגיה אחרות, ואישר את עיקרי התביעה שתיבחן בבית המשפט. בנוסף, באירופה, מטא נקנסה ב-798 מיליון אירו בעקבות קישור פייסבוק מרקטפלייס לפלטפורמת פייסבוק, דבר שלטענת הרגולטור מקנה לה יתרון לא הוגן מול שירותי פרסום מתחרים. מטא מתכוונת לערער על החלטת האיחוד האירופי, תוך שהיא טוענת שההחלטה מתעלמת מתנאי השוק התחרותיים הקיימים.

סקטורים מובילים - נקודת מבט שבועית:

סקטור
סימבול
שבועי
חודשי
מתחילת שנה
סקטורטכנולוגיה
סימבולXLK
שבועי3.57%-
חודשי0.60%-
מתחילת שנה22.02%+
סקטורתעשייה
סימבולXLI
שבועי2.67%-
חודשי0.19%+
מתחילת שנה23.28%+
סקטוראנרגיה
סימבולXLE
שבועי1.14%+
חודשי4.51%+
מתחילת שנה11.79%+
סקטורבריאות
סימבולXLV
שבועי5.35%-
חודשי6.92%-
מתחילת שנה2.20%+
סקטורפיננסים
סימבולXLF
שבועי0.38%+
חודשי4.75%+
מתחילת שנה32.07%+
סקטורצריכה מחזורית
סימבולXLY
שבועי2.30%-
חודשי7.40%+
מתחילת שנה20.49%+
סקטורתשתיות
סימבולXLU
שבועי0.05%+
חודשי2.74%-
מתחילת שנה23.35%+
סקטורתקשורת
סימבולXLC
שבועי1.09%-
חודשי5.07%+
מתחילת שנה31.70%+
סקטורנדלן
סימבולXLRE
שבועי2.01%-
חודשי3.26%-
מתחילת שנה6.31%+
סקטורצריכה בסיסית
סימבולXLP
שבועי1.04%-
חודשי2.56%-
מתחילת שנה9.77%+
סקטורחומרי גלם
סימבולXLB
שבועי3.16%-
חודשי6.13%-
מתחילת שנה6.90%+

מדדים אמריקאים

מדד
שבועי
חודשי
מתחילת שנה
מדדS&P 500
שבועי2.30%-
חודשי0.50%+
מתחילת שנה2.378%+
מדדNasdaq Composite
שבועי3.49%-
חודשי1.67%+
מתחילת שנה26.51%+
מדדDow Jones Industrial Average
שבועי1.39%-
חודשי0.48%+
מתחילת שנה15.19%+
מדדRussell 2000
שבועי4.47%-
חודשי1.01%+
מתחילת שנה14.46%+

מניה במוקד: אנבידיה

אנבידיה (NVDA), מהמובילות בשוק השבבים הגרפיים והבינה המלאכותית, תפרסם את תוצאותיה הפיננסיות לרבעון השלישי ביום רביעי הקרוב אחרי סגירת המסחר. החברה, שהוקמה בשנת 1993 וממוקמת בסנטה קלרה, קליפורניה, היא מחלוצות תחום פיתוח השבבים לשימושים מגוונים – החל ממרכזי נתונים ועד יישומים בבינה מלאכותית. אנבידיה זכתה לצמיחה מרשימה בשנים האחרונות, כשהפכה לאחת המובילות במגזר שבבי ה-AI והפכה לשחקנית מרכזית בשוק השבבים הגלובלי.

בתקופה האחרונה, התחום הבולט ביותר בפעילותה של אנבידיה הוא מגזר מרכזי הנתונים, אשר מהווה כ-90% מהכנסותיה ברבעונים האחרונים. בזכות הביקוש הגובר לשבבי AI ולמחשבי על, בעיקר לאימון רשתות למידת מכונה, הצליחה אנבידיה להחזיק בכ-95% מנתח השוק בתחום זה. תחום זה מונע על ידי ביקושים חזקים בתחום הבינה המלאכותית, אם כי ניכרת אי-ודאות מסוימת בטווח הארוך, כאשר ייתכן שנראה ירידה מסוימת עם רוויית השוק בהמשך הדרך. מעבר לכך, מגזרי הגיימינג והדמיה מקצועית מציגים גם הם צמיחה עקבית, אם כי פחות מרשימה ביחס למגזר המרכזי.

בחודשים האחרונים, התמקדה אנבידיה בהשקעות טכנולוגיות מתקדמות, כולל פיתוח ושדרוג השבבים מסדרות H100 ו-H200, ומעבר לכך, בסדרת השבבים החדשה Blackwell. למרות זאת, עלולה להיות השפעה שלילית על ההכנסות בטווח הקצר בשל האתגרים הלוגיסטיים הקשורים בייצור שבבים אלו. לאור הביקושים הגבוהים, סדרת Blackwell צפויה להמשיך ולתמוך במעמדה של אנבידיה כשחקנית עיקרית בשוק השבבים המתקדמים.

הכנסות החברה נשענות לא רק על הביקוש לשבבי AI, אלא גם על התחזקות בתשתיות מחשוב הקצה ומערכות המיועדות לאפליקציות נתונים מתקדמות, כמו מערכות מחשוב ענן ציבוריות ופרטיות. יתרה מזאת, מגזרי התשתיות והמשחקים ממשיכים לראות ביקוש מצד יישומים הדורשים כוחות עיבוד גבוהים. כל אלו מהווים מנועי צמיחה מרכזיים עבור אנבידיה.

הדו"ח הצפוי, שיפורסם ביום רביעי לאחר המסחר בזמן שהמניה מסוקרת על ידי 42 אנליסטים, כאשר 39 מהם ממליצים על "קניה" ו-3 ממליצים על "אחזקה". הצפי הוא לרווח של 0.75 דולר למניה והכנסות של 33.09 מיליארד דולר. מחיר היעד הממוצע למניה עומד על 163 דולר, מה שמציע אפסייד של כ-15% ממחירה הנוכחי. דו"ח זה נחשב לדו"ח קריטי שעלול להשפיע על כל שוק הטכנולוגיה, במיוחד כאשר הוא מהווה מדד למומנטום בתחום שבבי ה-AI ולכוח ההשפעה של אנבידיה בתחום זה.

בורסאות אירופה

מניית ספוטיפיי (SPOT), חברת שירות הסטרימינג למוזיקה מלוקסמבורג, עלתה ב-13.1% בשבוע החולף לאחר שדיווחה על תוצאות רבעון שלישי חזקות, עם עלייה בהכנסות ושיא במספר המנויים בתשלום. החברה השיגה הכנסות של 4 מיליארד אירו ברבעון – גידול של 19% לעומת השנה שעברה – ורשמה הכנסה נטו של 300 מיליון אירו, גידול של יותר מפי ארבעה לעומת הרבעון המקביל אשתקד. מספר המנויים בתשלום גדל ב-6 מיליון ל-252 מיליון, כאשר מספר המשתמשים הפעילים הכולל הגיע ל-640 מיליון. מנכ"ל החברה, דניאל אק, הביע אופטימיות לגבי השגת רווחיות שנתית לראשונה, והצהיר כי החברה במיקום חזק לקראת עמידה ביעדים ארוכי הטווח שלה.

  • ביום שלישי פורסם בגרמניה מדד המחירים לצרכן לחודש אוקטובר, שהציג עלייה שנתית של 2.0%, בהתאם לציפיות, אך מעל הנתון הקודם שעמד על 1.6%. נתון זה מראה על התחזקות קצב האינפלציה לאחר האטה ממושכת, מה שמדגיש את השפעת המחירים העולמיים והמקומיים על המשק הגרמני. בנוסף, במדד החודשי נרשמה עלייה של 0.4%, שתאמה את התחזיות, וזאת לעומת הנתון הקודם שלא הציג שינוי כלל. העלייה בשני המדדים מעלה חששות לגבי המשך לחצי האינפלציה בגרמניה, שעלולים להפעיל לחץ נוסף על הבנק המרכזי האירופי, ולהוביל לשיקול מחודש במדיניות הריבית והצעדים הכלכליים, במטרה לשמור על יציבות מחירים תוך איזון הצמיחה הכלכלית.
  • ביום שישי פורסם בבריטניה נתון התמ"ג השנתי לרבעון השלישי, שהראה עלייה מרשימה של 1.0%. תוצאה זו גבוהה בהרבה מהצפי, שעמד על עלייה זעירה של 0.1% בלבד, והיא מתעלה גם על הנתון הקודם שעמד על 0.7%. העלייה בתמ"ג משקפת שיפור משמעותי בפעילות הכלכלית במגוון מגזרים, כולל מגזרי הייצור והשירותים. התוצאה עשויה לחזק את ביטחונו של הבנק המרכזי של אנגליה, ולתמוך בהמשך מדיניות כלכלית שתספק יציבות במשק הבריטי ותתמוך בצמיחה בעתיד. נתון כזה עשוי גם לשפר את תחושת היציבות בקרב המשקיעים והצרכנים, כאשר הכלכלה המקומית מראה עמידות מול אתגרים גלובליים ומקומיים כאחד.
  • ביום חמישי פורסם בגוש האירו נתון התמ"ג השנתי לרבעון השלישי, שהציג עלייה של 0.9%, בהתאם לציפיות השוק ולנתון הקודם, שגם הוא עמד על 0.9%. שמירה על שיעור הצמיחה הזה מציינת יציבות יחסית בכלכלה האירופית, למרות האתגרים הגלובליים והלחצים הכלכליים הפנימיים. תוצאה זו עשויה להצביע על יכולת התאוששות מבוקרת של הגוש האירופי, ותיתן לבנק המרכזי האירופי אינדיקציה להמשך מדיניות מוניטרית מאוזנת. הנתון עשוי גם להעניק ביטחון למשקיעים ולתמוך ביציבות הכלכלה המקומית, תוך שמירה על מגמת הצמיחה המתמשכת.

מדד
שבועי
חודשי
מתחילת שנה
מדדCAC40
שבועי0.94%-
חודשי4.51%-
מתחילת שנה3.63%-
מדדDAX
שבועי0.02%-
חודשי2.27%-
מתחילת שנה14.68%+
מדדFTSE100
שבועי0.11%-
חודשי3.53%-
מתחילת שנה4.27%+
מדדSTOXX50
שבועי0.15%-
חודשי3.83%-
מתחילת שנה6.05%+

תמונת מצב - אסיה

  • מניית טאיוואן סמיקונדקטור (TSM), ענקית השבבים הטאיוואנית, הנסחרת לפי שווי של 964.6 מיליארד דולר ירדה בשבוע החולף ב-5.5% בעקבות החלטת ממשלת ארה"ב לאסור על החברה לשלוח שבבי AI מתקדמים לסין. על פי הדיווחים, משרד המסחר האמריקאי הנחה את TSMC להפסיק לשלוח שבבים בגודל 7 ננומטר ומטה ללקוחות סיניים, כדי למנוע גישה לטכנולוגיות ייצור מתקדמות ולחסום שימוש אפשרי לצרכים צבאיים. TSMC הודיעה כי היא מחויבת להיענות לכל התקנות הבינלאומיות, אך המגבלה עשויה להשפיע על לקוחות סיניים גדולים כמו Huawei. נוסף לכך, TSMC מתמודדת עם הגבלות גם מצד ממשלת טאיוואן, שאוסרת על ייצור שבבים בגודל 2 ננומטר ומטה מחוץ למדינה, במטרה לשמור על יתרון טכנולוגי.
  • ביום שישי פורסם ביפן נתון התמ"ג השנתי לרבעון השלישי, שהציג עלייה של 0.9%. למרות שמדובר בנתון גבוה מעט מהצפי של 0.7%, הוא עדיין מראה על ירידה חדה מהנתון הקודם, שעמד על צמיחה של 2.2%. ירידה זו משקפת האטה מסוימת בפעילות הכלכלית, מה שעשוי להוות סימן לכך שהמגבלות החיצוניות והפנימיות על הכלכלה היפנית משפיעות בעוצמה רבה יותר ממה שציפו תחילה. לאור ההתמתנות בצמיחה, עשויים קובעי המדיניות לשקול תמריצים נוספים כדי לעודד השקעות פנימיות ופעילות כלכלית, במיוחד אם הנתונים הכלכליים הבאים ימשיכו להראות על ירידה בקצב הצמיחה.
  • ביום שישי פורסם בסין נתון הייצור התעשייתי השנתי לחודש אוקטובר, שהראה עלייה של 5.3%. נתון זה נמוך מהצפי שעמד על 5.5% ומתחת לנתון הקודם של 5.4%, מה שמעיד על האטה קלה בקצב הצמיחה התעשייתית. הירידה ביחס לצפי עשויה לשקף את ההשפעות של המגבלות הפנימיות והלחצים החיצוניים על הכלכלה הסינית, כולל אתגרים בסחר הבינלאומי והאטה בביקוש העולמי. הנתון עשוי להוביל את קובעי המדיניות לבחון צעדים נוספים לחיזוק הסקטור התעשייתי, במטרה לשמר את קצב הצמיחה ולמנוע ירידה משמעותית בפעילות הכלכלית.
  • ביום חמישי פורסם באוסטרליה נתון השינוי במספר המועסקים לחודש אוקטובר, שהצביע על תוספת של 15.9 אלף מועסקים חדשים. נתון זה נמוך מהצפי שעמד על 25.2 אלף ומצביע על ירידה חדה ביחס לנתון הקודם, שעמד על תוספת של 61.3 אלף מועסקים. הירידה המשמעותית במספר המועסקים מעוררת חשש לגבי המומנטום בשוק העבודה האוסטרלי, ויכולה להצביע על האטה מסוימת בפעילות הכלכלית במדינה. תוצאה זו עשויה להשפיע על קובעי המדיניות בבנק המרכזי של אוסטרליה לשקול מחדש את צעדי המדיניות הכלכלית, כדי לשמר את התמיכה בשוק העבודה ולמנוע עלייה חדה בשיעור האבטלה.

מדד
שבועי
חודשי
מתחילת שנה
מדדNikkei 225
שבועי 196.%-
חודשי 0.69%-
מתחילת שנה 16.09%+
מדדShanghai
שבועי 2.96%-
חודשי 5.09%+
מתחילת שנה 12.44%+
מדדHang Seng
שבועי 4.11%-
חודשי 3.25%-
מתחילת שנה 15.71%+
מדדChina A50
שבועי 3.30%-
חודשי 1.36%-
מתחילת שנה 16.23%+
מדדS&P/ASX 200
שבועי 0.12%-
חודשי 1.36%-
מתחילת שנה 9.15%+

נפט (CL)

מחיר חבית נפט נסגר ביום שישי במחיר 67.02 לפי חוזה עתידי CL שעוקב אחרי מחירי הנפט, מה שמסכם ירידה שבועית של 5% בשבוע החולף.

זהב (GC)

מחירו של הזהב נסגר ביום שישי האחרון במחיר של $2,570.1 לאונקיית זהב לפי חוזה עתידי GC שעוקב אחרי מחירי הזהב, מה שמשקף ירידה שבועית של 4.8%.

ביטקוין (BRR)

מחיר הביטקוין עומד על $91,030 לפי חוזה עתידי BRR שעוקב אחר מחיר הביטקוין.

מחיר הביטקוין סגר בעליה שבועית של 14.3%.

שער הביטקוין עלול להשתנות מעת לעת בעקבות מסחר רצוף (24/7)

 

שני 18/11/2024

  • מדד שוק הדיור של איגוד הבנאים (נוב') - ארה"ב flag us

  • מדד מחירי הבתים של Rightmove (אוק') - בריטניה flag uk

  • רכישת ניירות ערך אמריקנים ע"י זרים (ספט') - ארה"ב flag us

  • מכרז אג"ח ל-6 חודשים - ארה"ב flag us

שלישי 19/11/2024

  • אישורי בנייה (אוק') - ארה"ב flag us

  • מדד המחירים לצרכן (שנתי) (אוק') - גוש האירו flag ez

  • התחלות בניית בתים (אוק') - ארה"ב flag us

  • מדד GDPNow מהפד של אטלנטה (ר4) - ארה"ב flag us

רביעי 20/11/2024

  • מדד המחירים לצרכן (שנתי) (אוק') - בריטניה flag uk

  • מכרז אג"ח ל-20 שנה - ארה"ב flag us

  • ריבית פריים על הלוואות של הבנק המרכזי (נוב') - סין flag cn

  • מדד המחירים ליצרן (שנתי) (אוק') - גרמניה flag de

חמישי 21/11/2024

  • מכירות בתים קיימים (אוק') - ארה"ב flag us

  • מדד הייצור של הפד' של פילדלפיה (נוב') - ארה"ב flag us

  • מצב התעסוקה של הפד' של פילדלפיה (נוב') - ארה"ב flag us

  • מדד אמון הצרכן (נוב') - גוש האירו flag ez

שישי 22/11/2024

  • מדד מנהלי הרכש של מגזר השירותים (נוב') - ארה"ב flag us

  • תמ"ג (שנתי) (ר3) - גרמניה flag de

  • מדד מנהלי הרכש של מגזר הייצור (נוב') - ארה"ב flag us

  • סנטימנט הצרכנים של מישיגן (נוב') - ארה"ב flag us

אין מסחר בארה”ב

מסחר חלקי

אירועים בולטים השבוע

  • מדד שוק הדיור של איגוד הבנאים (נוב') - ארה"ב
  • מדד מחירי הבתים של Rightmove (אוק') - בריטניה
  • רכישת ניירות ערך אמריקנים ע"י זרים (ספט') - ארה"ב
  • מכרז אג"ח ל-6 חודשים - ארה"ב
  • אישורי בנייה (אוק') - ארה"ב
  • מדד המחירים לצרכן (שנתי) (אוק') - גוש האירו
  • התחלות בניית בתים (אוק') - ארה"ב
  • מדד GDPNow מהפד של אטלנטה (ר4) - ארה"ב
  • מדד המחירים לצרכן (שנתי) (אוק') - בריטניה
  • מכרז אג"ח ל-20 שנה - ארה"ב
  • ריבית פריים על הלוואות של הבנק המרכזי (נוב') - סין
  • מדד המחירים ליצרן (שנתי) (אוק') - גרמניה
  • מכירות בתים קיימים (אוק') - ארה"ב
  • מדד הייצור של הפד' של פילדלפיה (נוב') - ארה"ב
  • מצב התעסוקה של הפד' של פילדלפיה (נוב') - ארה"ב
  • מדד אמון הצרכן (נוב') - גוש האירו
  • מדד מנהלי הרכש של מגזר השירותים (נוב') - ארה"ב
  • תמ"ג (שנתי) (ר3) - גרמניה
  • מדד מנהלי הרכש של מגזר הייצור (נוב') - ארה"ב
  • סנטימנט הצרכנים של מישיגן (נוב') - ארה"ב

אין מסחר בארה”ב

מסחר חלקי

 

*2022 כל הזכויות שמורות ל"אינטראקטיב ישראל" מסמך זה מבוסס על נתונים ומידע שהיו גלויים לציבור. הנתונים והמידע ששימשו להכנת מסמך זה הונחו כנכונים, וזאת מבלי שאינטראקטיב ישראל או מי מטעמה ביצע בדיקות עצמאיות ביחס לנתונים ולמידע אלו – אין בסקירה זו משום אימות או אישור לנכונותם. אינטראקטיב ישראל ועובדיו אינם אחראים לשלמותם או דיוקם של הנתונים האמורים או לכל השמטה, שגיאה או ליקוי אחרים במסמך. יודגש כי מסמך זה הינו למטרת אינפורמציה בלבד, הוא אינו מתיימר להוות ניתוח מלא של כל העובדות וכל הנסיבות הקשורות לאמור בו. המידע עליו מתבסס מסמך זה, והדעות האמורות בו, עשויים להשתנות מעת לעת ללא כל מתן הודעה או פרסום נוספים. אין להסתמך על האמור במסמך זה ואין להתבסס על כך ששימוש במידע או בהמלצות המובאות במסמך זה משום ייעוץ השקעות או תחליף לייעוץ השקעות המתחשב בנתוניו, צרכיו ומטרות השקעתו המיוחדים של כל אדם. אינטראקטיב ישראל, עובדיו, וכל מי שפועל מטעמו לא יהיו אחראים בכל צורה שהיא לנזק או הפסד, ישירים או עקיפים, שייגרמו, אם ייגרמו, כתוצאה משימוש במסמך זה או כתוצאה מהסתמכות עליו. לאינטראקטיב ישראל, או לחברות קשורות אליו, או לבעלי שליטה בהם, עשויות להיות החזקות בניירות הערך או הנכסים הפיננסיים הנזכרים במסמך זה, עבורם או עבור לקוחותיהם, והם עשויים לבצע עסקאות המנוגדות לאמור במסמך זה. מסמך זה הינו רכושו של הבנק, אין להעתיק, לשכפל, לצטט, לפרסם בכל אופן, לצלם, להקליט וכיו"ב את מסמך זה, או חלקים ממנו, ללא קבלת אישור, מראש ובכתב, מאינטראקטיב ישראל

80.79.6.161
דילוג לתוכן