fbpx
בחרו עמוד

אסף קופפר | אינטראקטיב ישראל

מה קרה השבוע בשווקים הפיננסיים? 

שוק ההון חתם שבוע של עליות על רקע התפוגגות החשש מ-DeepSeek, אופטימיות לגבי הורדת ריבית בהמשך השנה ויכולות DOGE לקצץ באופן משמעותי בהוצאות הממשלתיות. מדד ה-S&P 500 עלה ב-1.13%, הנאסד"ק סגר בעליה של 1.82%, הדאו ג'ונס עלה ב-0.34%. תשואות האג"ח לעשור עלו ב-0.95% אל 4.47%.

מבחינת הסקטורים, סקטור הטכנולוגיה הניב תשואה עודפת כאשר עלה ב-2.26% בשבוע החולף. מנגד, סקטור הבריאות המחזורית הניב את התשואה השלילית ביותר כשירד ב-1.19%

מאקרו:

  • ביום רביעי פורסם בארה"ב מדד המחירים לצרכן לחודש ינואר, שהצביע על עלייה שנתית של 3.0%, מעל הצפי שעמד על 2.9% ולמול הנתון הקודם שעמד גם הוא על 2.9%. העלייה במדד מצביעה על כך שהלחצים האינפלציוניים עדיין נוכחים בכלכלה האמריקאית, מה שעשוי להפחית את הסיכויים להורדת ריבית מוקדמת מצד הפדרל ריזרב. למרות שהאינפלציה ממשיכה להתקרב ליעד של 2%, הנתון הגבוה מהתחזיות עלול לעכב שינוי במדיניות המוניטרית, במיוחד לאור ההערכות כי הפד יעדיף לחכות לנתונים נוספים לפני ביצוע הפחתות ריבית. נתון זה עשוי להוביל לתנודתיות בשווקים הפיננסיים, במיוחד על רקע ציפיות המשקיעים לתחילת מחזור הורדות ריבית במהלך 2025.

  • ביום חמישי פורסם בארה"ב מדד המחירים לצרכן לחודש ינואר, שהצביע על עלייה שנתית של 3.5%, מעל הצפי שעמד על 3.2% ובהתאם לנתון הקודם של 3.5%. העלייה החדה במדד עשויה להצביע על המשך לחצים אינפלציוניים מצד היצרנים, מה שעשוי להשפיע על המחירים לצרכן בחודשים הקרובים. הנתון מחזק את ההערכה שהפדרל ריזרב ינקוט זהירות לפני שינוי במדיניות הריבית, שכן אינפלציה גבוהה במגזר היצרני עלולה להקשות על ירידה מתמשכת באינפלציה הכללית. בעקבות הנתון, השווקים עשויים לתמחר מחדש את ציפיותיהם להורדת ריבית במהלך 2025, מה שעלול להוביל לתנודתיות בשוקי המניות והאג"ח.

  • ביום שישי פורסם בארה"ב נתון מכירות הקמעונאות לחודש ינואר, שהצביע על עלייה שנתית של 4.2%, מתחת לנתון הקודם שעמד על 4.36%. הירידה בקצב הצמיחה במכירות הקמעונאיות עשויה להעיד על התמתנות בביקושים מצד הצרכנים, מה שעלול להשפיע על הצמיחה הכלכלית ברבעונים הקרובים. עם זאת, הנתון עדיין משקף קצב צמיחה בריא יחסית, התומך בהערכה כי הכלכלה האמריקאית נותרה חזקה, למרות סביבת הריבית הגבוהה. התמתנות הצריכה עשויה להיות סימן לכך שלחצי האינפלציה ימשיכו לדעוך, אך קצב ההאטה עשוי להשפיע על ההחלטות הבאות של הפדרל ריזרב בנוגע למדיניות הריבית.

אירועים חשובים השבוע:

  • ביום חמישי צפוי להתפרסם בארה"ב מדד הייצור של הפד של פילדלפיה לחודש פברואר, כאשר הצפי עומד על ירידה חדה לרמה של 19.4 נקודות, לעומת 44.3 נקודות שנרשמו בחודש הקודם. אם הנתון יתפרסם בהתאם לצפי, הוא ישקף האטה משמעותית בפעילות הייצור באזור, לאחר העלייה החדה שנרשמה בינואר. ירידה חדה במדד עלולה להעיד על חולשה בביקושים ובייצור התעשייתי, מה שעשוי להשפיע על הציפיות לצמיחה הכלכלית וללחצים האינפלציוניים. המשקיעים יעקבו אחרי הנתון כדי לבחון האם מדובר בתנודתיות רגעית או בהתחלה של מגמה ממושכת של האטה במגזר הייצור.

  • ביום שישי צפוי להתפרסם בארה"ב מדד מנהלי הרכש למגזר הייצור לחודש פברואר, כאשר הצפי מצביע על יציבות ברמה של 51.2 נקודות, ללא שינוי מהחודש הקודם. נתון זה מעיד על המשך התרחבות הפעילות היצרנית, שכן ערכים מעל 50 נקודות מסמלים צמיחה בענף. יציבות במדד עשויה להצביע על שמירה על קצב הביקושים והייצור, ללא האטה או האצה משמעותית. המשקיעים יעקבו אחר הרכב הנתון, כולל רכיבי ההזמנות החדשות והתעסוקה, כדי להבין האם קיימים סימנים לשינויים אפשריים במגמת הייצור בחודשים הקרובים.

  • ביום שישי צפוי להתפרסם בארה"ב נתון מכירות הבתים הקיימים לחודש ינואר, עם צפי לירידה לרמה של 4.13 מיליון עסקאות, לעומת 4.24 מיליון בחודש הקודם. אם הנתון יאושר, הוא עלול לשקף חולשה בשוק הנדל"ן, על רקע הריביות הגבוהות שמשפיעות על יכולת הרכישה של משקי הבית. ירידה בפעילות עשויה להוות אינדיקציה לכך שהביקושים לדיור ממשיכים להיחלש, במיוחד אם המחירים או תנאי המימון נותרים מאתגרים. מנגד, אם הנתון יהיה חזק מהצפי, הדבר עשוי להעיד על התאוששות מסוימת בשוק.

מניות בכותרות:

  • מניית אינטל (INTC), יצרנית השבבים הנסחרת לפי שווי של 102 מיליארד דולר, עלתה ב-22.6% בשבוע החולף בעקבות דיווחים על שיתוף פעולה אפשרי עם טאיוואן סמיקונדקטור (TSM), מהלך שעשוי להשתלב ביוזמות הממשל האמריקאי לחיזוק ייצור השבבים המקומי ולתמיכה בתעשיית ה-AI בארה"ב. הספקולציות סביב העסקה עוררו עניין רב, שכן היא עשויה לספק לאינטל יתרון תחרותי מול אנבידיה (NVDA) ו-AMD. עם זאת, החברה ממשיכה להתמודד עם אתגרים פיננסיים, כולל ירידה בשולי הרווח התפעולי והפסדים בפעילות העסקית, לצד ירידה ברווח הגולמי. למרות זאת, אינטל נותרה שחקנית מרכזית בתחום השבבים בארה"ב ונהנית מתמיכה ממשלתית במסגרת חוק ה-CHIPS.

  • מניית אפל (AAPL), יצרנית האייפונים הנסחרת לפי שווי של 3.7 טריליון דולר, עלתה ב-6.5% בשבוע החולף לאחר דיווחים על שיתוף פעולה עם עליבאבא (BABA) להטמעת יכולות AI מתקדמות במכשירי אייפון בסין. החברות הגישו את המערכת לאישור הרגולטור הסיני, כאשר הבחירה בעליבאבא נעשתה בשל מאגרי הנתונים העצומים שלה על הרגלי הצריכה של משתמשים, מה שעשוי לאפשר התאמה אישית טובה יותר של כלי AI באייפונים. הדיווח ציין כי אפל שקלה שיתופי פעולה עם Baidu ו-DeepSeek, אך אלו לא עמדו בסטנדרטים שלה. אם יאושר, המהלך עשוי להוות יתרון אסטרטגי לשתי החברות בשוק הסיני.

  • מניית אנבידיה (NVDA), ענקית השבבים הנסחרת לפי שווי של 3.4 טריליון דולר, עלתה ב-6.7% בשבוע החולף לאחר שהתפוגגו החששות לגבי השפעת DeepSeek, לצד הכרזות של ספקיות המחשוב סופר מיקרו (SMCI) ויוליד פאקרד אנטרפרייז (HPE) על תחילת אספקת מערכות המבוססות על שבב ה-Blackwell החדש. מערכות אלו, המיועדות למרכזי נתונים ויישומי AI, מציעות ביצועים גבוהים ויעילות אנרגטית, וצפויות להפחית עלויות הכשרה והפעלה של מודלים גדולים. ההכרזות הפיגו חששות בנוגע לשרשרת האספקה של אנבידיה, שסבלה מעיכובים בשל ביקוש גבוה, ומה שעשוי לחזק  את מעמדה כמובילה בתחום ה-AI, מול התחרות הגוברת מצד AMD ואינטל (INTC).

ביצועי תשואות סקטורים

סקטור
סימבול
שבועי
חודשי
מתחילת שנה
סקטורטכנולוגיה
סימבולXLK
שבועי2.26%+
חודשי4.11%+
מתחילת שנה3.45%+
סקטורתעשייה
סימבולXLI
שבועי0.47%-
חודשי0.45%-
מתחילת שנה4.76%+
סקטוראנרגיה
סימבולXLE
שבועי0.70%+
חודשי3.40%-
מתחילת שנה3.93%+
סקטורבריאות
סימבולXLV
שבועי1.19%-
חודשי2.60%+
מתחילת שנה5.22%+
סקטורפיננסים
סימבולXLF
שבועי0.21%-
חודשי4.00%+
מתחילת שנה7.45%+
סקטורצריכה מחזורית
סימבולXLY
שבועי0.23%+
חודשי0.42%+
מתחילת שנה2.53%+
סקטורתשתיות
סימבולXLU
שבועי1.10%+
חודשי0.47%+
מתחילת שנה3.71%+
סקטורתקשורת
סימבולXLC
שבועי1.66%+
חודשי9.07%+
מתחילת שנה8.25%+
סקטורנדלן
סימבולXLRE
שבועי0.05%-
חודשי2.36%+
מתחילת שנה4.39%+
סקטורצריכה בסיסית
סימבולXLP
שבועי1.40%+
חודשי4.96%+
מתחילת שנה2.86%+
סקטורחומרי גלם
סימבולXLB
שבועי0.96%+
חודשי2.38%+
מתחילת שנה7.98%+

תשואות מדדים מובילים- תמונת מצב

מדד
שבועי
חודשי
מתחילת שנה
מדדS&P 500
שבועי1.13%+
חודשי2.99%+
מתחילת שנה4.19%+
מדדNasdaq Composite
שבועי1.82%+
חודשי3.56%+
מתחילת שנה3.87%+
מדדDow Jones Industrial Average
שבועי0.34%+
חודשי3.23%+
מתחילת שנה5.08%+
מדדRussell 2000
שבועי0.41%-
חודשי0.58%+
מתחילת שנה2.16%+

מניה במוקד: ריביאן

ריביאן (RIVN), יצרנית הרכבים החשמליים, אשר נוסדה בשנת 2009 וממוקמת בפלימות', מישיגן, ארה"ב. החברה מתמקדת בייצור טנדרים ורכבי שטח חשמליים, כולל הדגמים R1T ו-R1S, לצד רכבים מסחריים חשמליים. מאז הנפקתה ב-2021, ריביאן נתפסה כאחת ההבטחות הגדולות של תחום הרכב החשמלי, אך מנייתה איבדה כ-90% מערכה מאז, בשל שילוב של הפסדים תפעוליים מתמשכים, בעיות בשרשרת האספקה וירידה בביקוש לרכבים חשמליים בארה"ב.

לאורך 2024, ריביאן נתקלה באתגרים משמעותיים, אך הצליחה לעמוד ביעדי הייצור והמסירות שלה, עם 51,500 רכבים שנמסרו – מעט מעל התחזיות. עם זאת, החברה ממשיכה לדווח על הפסדים כבדים, כאשר ההפסד התפעולי שלה ברבעון האחרון עמד על  1.2 מיליארד דולר, וההפסד המצטבר לתשעת החודשים הראשונים של 2024 הסתכם ב-4 מיליארד דולר. ההנהלה מתמקדת בצמצום עלויות ייצור, כולל הפחתת עלות החומרים והשגת הסכמי אספקה יעילים יותר, מתוך מטרה להגיע לרווחיות גולמית במהלך 2025.  

בנוסף להתייעלות, ריביאן מתכננת להרחיב את היצע הדגמים שלה ולהשיק את הפלטפורמה החדשה R2 בשנת 2026. פלטפורמה זו נועדה להפחית משמעותית את עלויות הייצור ולאפשר לריביאן להתחרות בפלח שוק רחב יותר עם רכבים נגישים יותר במחירים. החברה גם ממשיכה להרחיב את פעילותה בתחום הרכבים המסחריים, עם דגש על ההזמנה הגדולה של אמזון (AMZN), שהתחייבה לרכוש עשרות אלפי רכבים מסחריים חשמליים. עם זאת, קיימת אי-ודאות לגבי הצורך של ריביאן בגיוס הון נוסף להמשך הרחבת פעילותה, מה שעלול להשפיע על ביצועי המניה בעתיד.  

ברמה התחרותית, ריביאן ניצבת מול מתחרים חזקים כמו טסלה (TSLA), פורד (F) וג'נרל מוטורס (GM), שלרשותם עומדים משאבים גדולים יותר ורשתות ייצור מבוססות. החברה מנסה לבדל את עצמה באמצעות עיצוב ייחודי, טכנולוגיה מתקדמת וחוויית נהיגה המתמקדת ברכבי שטח ויוקרה חשמליים. עם זאת, ככל ששוק הרכב החשמלי הופך צפוף יותר, ריביאן תצטרך להוכיח שהיא מסוגלת להגיע לאיזון פיננסי תוך כדי שמירה על צמיחה במכירות.  

החברה תפרסם את תוצאותיה הרבעוניים ביום חמישי לאחר סיום המסחר. האנליסטים צופים הפסד של 68 סנט למניה עם הכנסות של 1.35 מיליארד דולר, צמיחה קלה בהשוואה לשנה הקודמת. נכון להיום, 11 אנליסטים מסקרים את החברה, כאשר 2 ממליצים על "קניה", 7 ממליצים על "אחזקה" ו-2 ממליצים על "מכירה". מחיר היעד הממוצע עומד על 13.74 דולר, נתון שמשקף דאונסייד של 2% ממחירה הנוכחי.

סיכום שבועי אירופה

מניית פרארי (RACE), יצרנית רכבי היוקרה האיטלקית, זינקה ב-10.6% בשבוע החולף על רקע המשך הביקוש הגבוה לרכביה והציפיות לצמיחה בהכנסות ממכירות דגמים עתידיים. אנליסטים בברנשטיין ציינו כי המחיר הממוצע לרכב עשוי לעבור את חצי מיליון אירו עד 2027, כאשר דגם ה-F80, שצפוי להוות חלק קטן מהמשלוחים ב-2026, עשוי לתרום נתח משמעותי מההכנסות בשל מחירו הגבוה. כמו כן, נרשמה עלייה בהתעניינות בקטגוריית ההתאמות האישיות לרכבים, שהפכה למנוע הכנסה משמעותי. לצד זאת, פרארי הודיעה על הסכם לאספקת מנועים ותיבות הילוכים לקבוצת אנדרטי, אם תצורף לאליפות פורמולה 1 ב-2026. לאחרונה, אנליסטים אישרו מחדש את דירוג המניה ברמת "Outperform" עם מחיר יעד של 575 דולר, כשהחברה ממשיכה להבליט את מעמדה בשוק רכבי היוקרה והביצועים הגבוהים.

  • ביום חמישי פורסם בגרמניה נתון מדד המחירים לצרכן לחודש ינואר, שהצביע על עלייה שנתית של 2.3%, בהתאם לצפי אך נמוך מהנתון הקודם שעמד על 2.6%. הירידה בקצב האינפלציה משקפת האטה בלחצי המחירים, בין היתר בשל התמתנות בעלויות האנרגיה והתייצבות מחירי הסחורות. עם זאת, למרות ההתמתנות, האינפלציה נותרת מעל היעד של הבנק המרכזי האירופי, מה שלול להוביל להמשך מדיניות זהירה מצד קובעי המדיניות בגוש האירו. המשקיעים יעקבו מקרוב אחר נתוני האינפלציה בחודשים הקרובים כדי להעריך את עיתוי הפחתות הריבית הצפויות.

  • ביום חמישי פורסם בבריטניה נתון התמ"ג השנתי לרבעון הרביעי, שהצביע על צמיחה של 1.4%, מעל הצפי שעמד על 1.1% ובהתאם לנתון הקודם של 1.0%. הנתון מעיד על האצה מסוימת בקצב הצמיחה של הכלכלה הבריטית, למרות אתגרים גלובליים ולחצי אינפלציה מתמשכים. העלייה בצמיחה נתמכה בעיקר בעלייה בצריכה הפרטית ובהשקעות, אך גורמים כגון ההאטה במגזר הייצור והשפעות הריבית הגבוהה ממשיכים להעיב על התחזית הכלכלית. הבנק המרכזי הבריטי עשוי להמשיך להמתין עם שינויים במדיניות הריבית, תוך מעקב אחר נתוני האינפלציה והתעסוקה בחודשים הקרובים.

  • ביום חמישי פורסם בגוש האירו נתון הייצור התעשייתי השנתי לחודש דצמבר, שהצביע על ירידה של 2.0%, מתחת לנתון הקודם שעמד על 1.8%- אך מעל הצפי לירידה חדה יותר של 3.1%-. אף שהנתון מעיד על המשך ההיחלשות בפעילות התעשייתית באזור, הירידה המתונה מהצפוי עשויה להעיד על סימנים ראשונים לייצוב. מגזר הייצור בגוש האירו ממשיך להתמודד עם ביקושים נמוכים, עלויות אשראי גבוהות וסביבה כלכלית מאתגרת, מה שעשוי להפעיל לחץ נוסף על קובעי המדיניות בבנק המרכזי האירופי. אם מגמה זו תימשך, היא עשויה להשפיע על החלטות הריבית הקרובות, במיוחד אם נתוני האינפלציה והתעסוקה ימשיכו להצביע על האטה כלכלית.

מדד
שבועי
חודשי
מתחילת שנה
מדדCAC40
שבועי2.58%+
חודשי6.08%+
מתחילת שנה10.81%+
מדדDAX
שבועי3.33%+
חודשי7.70%+
מתחילת שנה13.08%+
מדדFTSE100
שבועי0.37%+
חודשי2.67%+
מתחילת שנה6.84%+
מדדSTOXX50
שבועי3.11%+
חודשי6.66%+
מתחילת שנה12.16%+

תמונת מצב - אסיה

  • מניית עליבאבא (BABA), ענקית המסחר האלקטרוני הסינית הנסחרת לפי שווי של 297.1 מיליארד דולר, זינקה ב-16.2% בשבוע החולף לאחר דיווחים על שיתוף פעולה עם אפל (AAPL) להטמעת שירותי AI באייפונים ובמכשירים נוספים בסין. על פי הדיווח, החברות כבר הגישו את הכלים הרלוונטיים לאישור הרגולטור המקומי. אפל שקלה שיתופי פעולה עם באידו (BIDU) וטנסנט (TCEHY), אך לבסוף בחרה בעליבאבא, בין היתר בשל נתוני השימוש הנרחבים שלה בתחומי הסחר והתשלומים הדיגיטליים. בנוסף, עליבאבא דיווחה כי מודל ה-AI החדש שלה, שהושק בסוף ינואר, מספק ביצועים עדיפים על אלו של מתחרתה הסינית DeepSeek ואף משתווה לדגמים מובילים בעולם. המניה נסקה לשיא של שנתיים, והמשקיעים עוקבים בדריכות אחר דוחות הרבעון השלישי של החברה, שצפויים להתפרסם השבוע ויעניקו תמונה רחבה יותר על מצבה הפיננסי והמשך צמיחתה בתחום הבינה המלאכותית.

  • ביום חמישי פורסם ביפן נתון מדד המחירים ליצרן לחודש ינואר, אשר עלה ב-0.3%, בהתאם לציפיות ולנתון הקודם. היציבות במדד מצביעה על כך שלחצי המחירים במגזר הייצור לא חוו האצה משמעותית, מה שעשוי להעיד על יציבות יחסית בעלויות הייצור של החברות. עם זאת, למרות שהמדד אינו מצביע על זינוק חריג, הוא עדיין משקף עלייה מתמשכת במחירי הייצור, שעשויה לחלחל לצרכנים בהמשך. נתון זה עשוי להשפיע על החלטות הבנק המרכזי של יפן, אשר נמצא תחת לחץ להעריך מחדש את מדיניות הריבית האולטרה-נמוכה, במיוחד לאור ההתפתחויות הגלובליות והצורך לאזן בין צמיחה לאינפלציה.

  • ביום שישי פורסם בסין נתון ההלוואות החדשות לחודש ינואר, שהסתכם ב-5,130 מיליארד יואן, זינוק חד בהשוואה לנתון הקודם של 990 מיליארד יואן ולצפי שעמד על 770 מיליארד יואן. העלייה המשמעותית משקפת את המאמצים של הממשל והבנקים המרכזיים להמריץ את הכלכלה באמצעות אשראי נרחב יותר, במטרה לתמוך בצמיחה ולהמריץ את הביקושים הפנימיים. העלייה בהיקף ההלוואות עשויה להעיד על גידול בהשקעות מצד עסקים ומשקי בית, אך גם מעלה חששות בנוגע לסיכוני חוב בטווח הארוך. נתון זה עלול להשפיע על מדיניות הריבית של הבנק המרכזי של סין, שעשוי לשמור על מדיניות מרחיבה כדי לתמוך בפעילות הכלכלית.

  • ביום שני פורסם באוסטרליה נתון אישורי הבנייה לחודש דצמבר, שהציג עלייה של 0.7%, בהתאם לצפי וגבוה משמעותית מהנתון הקודם של ירידה של 3.4%. הנתון מצביע על התאוששות מסוימת בפעילות הבנייה לאחר חודשים של ירידות, מה שעשוי להצביע על שיפור קל בביקוש לדיור חדש, במיוחד על רקע סביבת הריבית הגבוהה שהכבידה על הענף בשנה האחרונה. העלייה באישורי הבנייה עשויה לתמוך בצמיחה בענף הנדל"ן ובתעסוקה הקשורה אליו, אך עדיין נותרת מתונה יחסית בהשוואה לרמות הגבוהות שנרשמו בעבר. כלכלנים ימשיכו לעקוב אחר מגמות הבנייה במדינה כדי להעריך את כיוון השוק בתקופה הקרובה.

מדד
שבועי
חודשי
מתחילת שנה
מדדNikkei 225
שבועי 1.08%+
חודשי 1.85%+
מתחילת שנה 1.83%-
מדדShanghai
שבועי 1.30%+
חודשי 3.24%+
מתחילת שנה 0.15%-
מדדHang Seng
שבועי 7.04%+
חודשי 15.50%+
מתחילת שנה 12.76%+
מדדChina A50
שבועי 2.23%+
חודשי 3.29%+
מתחילת שנה 1.16%-
מדדS&P/ASX 200
שבועי 0.52%+
חודשי2.95%+
מתחילת שנה 4.86%+

נפט (CL)

 

מחיר חבית נפט נסגר ביום שישי במחיר 70.74 דולר לפי חוזה עתידי CL שעוקב אחרי מחירי הנפט, מה שמסכם ירידה שבועית של 0.36% בשבוע החולף.

זהב (GC)

מחירו של הזהב נסגר ביום שישי האחרון במחיר של $2,900.7 לאונקיית זהב לפי חוזה עתידי GC שעוקב אחרי מחירי הזהב, מה שמשקף עליה שבועית של 0.45%.

 

ביטקוין (BRR)

מחיר הביטקוין עומד על $97,300 לפי חוזה עתידי BRR שעוקב אחר מחיר הביטקוין.

מחיר הביטקוין סגר עליה שבועית של 0.54% בשבוע החולף.

שער הביטקוין עלול להשתנות מעת לעת בעקבות מסחר רצוף (24/7)

שני 17/02/2025

  • חופשת יום הנשיא, הבורסה תהיה סגורה - ארה"ב flag us

  • תמ"ג (שנתי) (ר4) - יפן

  • מדד מחירי הבתים של Rightmove (שנתי) (פבר') - בריטניה flag uk

  • המאזן המסחרי (דצמ') - גוש האירו flag ez

שלישי 18/02/2025

  • מדד הייצור של האמפייר סטייט (פבר') - ארה"ב flag us

  • נשיא ארה"ב, טראמפ, נושא דברים - ארה"ב flag us

  • החלטת הריבית (פבר') - אוסטרליה flag au

  • השינוי במספר דורשי העבודה (ינו') - בריטניה flag uk

רביעי 19/02/2025

  • אישורי בנייה (ינו') - ארה"ב flag us

  • מדד המחירים לצרכן (שנתי) (ינו') - בריטניה flag uk

  • מחירי הבתים (שנתי) (ינו') - סין flag cn

  • ייצוא (שנתי) (ינו') - יפן

חמישי 20/02/2025

  • מדד הייצור של הפד' של פילדלפיה (פבר') - ארה"ב flag us

  • השינוי במספר המועסקים (ינו') - אוסטרליה flag au

  • מדד המחירים ליצרן (שנתי) (ינו') - גרמניה flag de

  • מצב התעסוקה של הפד' של פילדלפיה (פבר') - ארה"ב flag us

שישי 21/02/2025

  • מדד מנהלי הרכש של מגזר השירותים (פבר') - ארה"ב flag us

  • מדד מנהלי הרכש של מגזר הייצור (פבר') - ארה"ב flag us

  • מכירות בתים קיימים (ינו') - ארה"ב flag us

  • ציפיות האינפלציה של מישיגן (פבר') - ארה"ב flag us

אין מסחר בארה”ב

מסחר חלקי

דוחות המתפרסמים השבוע

לחץ על החברה כדי לקבל דוח אנליסטים מפורט

 

שני 17/02/2025

  • Transocean (RIG)

  • Noble (NE)

  • Huntsman (HUN)

  • UFP Industries (UFPI)

  • Jeld-Wen (JELD)

  • Otter Tail Corporation (OTTR)

  • Tennant Company (TNC)

שלישי 18/02/2025

  • Baidu (BIDU)

  • Occidental Petroleum (OXY)

  • Devon Energy (DVN)

  • Medtronic (MDT)

  • Fluor (FLR)

  • Arista Networks (ANET)

  • Entergy (ETR)

  • Unisys (UIS)

  • Celanese (CE)

  • Expeditors (EXPD)

  • Sapiens (SPNS)

  • Toll Brothers (TOL)

  • Matador Resources (MTDR)

  • Cadence (CDNS)

  • Conagra (CAG)

  • Halazyme (HALO)

  • Watsco (WSO)

  • Star Bulk (SBLK)

  • GeneDx (WGS)

  • Axsome (AXSM)

רביעי 19/02/2025

  • Etsy (ETSY)

  • SolarEdge (SEDG)

  • Carvana (CVNA)

  • Toast (TOST)

  • Garmin (GRMN)

  • Wix (WIX)

  • Fiverr (FVRR)

  • The Cheesecake Factory (CAKE)

  • BioMarin (BMRN)

  • Exact Sciences (EXAS)

  • Global-e (GLBE)

  • Teck Resources (TECK)

  • Bausch Health (BHC)

  • Vale (VALE)

  • Analog Devices (ADI)

  • Enovix (ENVX)

  • Krystal Biotech (KRYS)

  • NYMT (NYMT)

  • Wingstop (WING)

  • Coeur Mining (CDE)

חמישי 20/02/2025

  • Alibaba Group (BABA)

  • Walmart (WMT)

  • Mercado Libre (MELI)

  • Rivian (RIVN)

  • Unity (U)

  • Block (SQ)

  • Wayfair (W)

  • Newmont (NEM)

  • Cameco (CCJ)

  • Innodata (INOD)

  • Booking Holdings (BKNG)

  • Baxter (BAX)

  • NICE (NICE)

  • Texas Roadhouse (TXRH)

  • Jumia (JUMIA)

  • Guardant Health (GH)

  • Shake Shack (SHAK)

  • Five9 (FIVN)

  • Dropbox (DBX)

  • Cheniere Energy (LNG)

שישי 21/02/2025

  • Vip.com (VIPS)

  • U.S. Cellular (USM)

  • Atmus (ATMU)

  • Arbor Realty Trust (ABR)

  • TXNM Energy (TXNM)

  • Uniti Group (UNIT)

  • AdvanSix (ASIX)

  • Sunstone Hotel Investors (SHO)

  • Brady Corporation (BRC)

  • Oil States International (OIS)

דוחות המתפרסמים השבוע

לחץ על החברה כדי לקבל דוח אנליסטים מפורט

 
  • Transocean (RIG)

  • Noble (NE)

  • Huntsman (HUN)

  • UFP Industries (UFPI)

  • Jeld-Wen (JELD)

  • Otter Tail Corporation (OTTR)

  • Tennant Company (TNC)

  • Baidu (BIDU)

  • Occidental Petroleum (OXY)

  • Devon Energy (DVN)

  • Medtronic (MDT)

  • Fluor (FLR)

  • Arista Networks (ANET)

  • Entergy (ETR)

  • Unisys (UIS)

  • Celanese (CE)

  • Expeditors (EXPD)

  • Sapiens (SPNS)

  • Toll Brothers (TOL)

  • Matador Resources (MTDR)

  • Cadence (CDNS)

  • Conagra (CAG)

  • Halazyme (HALO)

  • Watsco (WSO)

  • Star Bulk (SBLK)

  • GeneDx (WGS)

  • Axsome (AXSM)

  • Etsy (ETSY)

  • SolarEdge (SEDG)

  • Carvana (CVNA)

  • Toast (TOST)

  • Garmin (GRMN)

  • Wix (WIX)

  • Fiverr (FVRR)

  • The Cheesecake Factory (CAKE)

  • BioMarin (BMRN)

  • Exact Sciences (EXAS)

  • Global-e (GLBE)

  • Teck Resources (TECK)

  • Bausch Health (BHC)

  • Vale (VALE)

  • Analog Devices (ADI)

  • Enovix (ENVX)

  • Krystal Biotech (KRYS)

  • NYMT (NYMT)

  • Wingstop (WING)

  • Coeur Mining (CDE)

  • Alibaba Group (BABA)

  • Walmart (WMT)

  • Mercado Libre (MELI)

  • Rivian (RIVN)

  • Unity (U)

  • Block (SQ)

  • Wayfair (W)

  • Newmont (NEM)

  • Cameco (CCJ)

  • Innodata (INOD)

  • Booking Holdings (BKNG)

  • Baxter (BAX)

  • NICE (NICE)

  • Texas Roadhouse (TXRH)

  • Jumia (JUMIA)

  • Guardant Health (GH)

  • Shake Shack (SHAK)

  • Five9 (FIVN)

  • Dropbox (DBX)

  • Cheniere Energy (LNG)

אירועים בולטים השבוע

  • חופשת יום הנשיא, הבורסה תהיה סגורה - ארה"ב
  • תמ"ג (שנתי) (ר4) - יפן
  • מדד מחירי הבתים של Rightmove (שנתי) (פבר') - בריטניה
  • המאזן המסחרי (דצמ') - גוש האירו
  • מדד הייצור של האמפייר סטייט (פבר') - ארה"ב
  • נשיא ארה"ב, טראמפ, נושא דברים - ארה"ב
  • החלטת הריבית (פבר') - אוסטרליה
  • השינוי במספר דורשי העבודה (ינו') - בריטניה
  • אישורי בנייה (ינו') - ארה"ב
  • מדד המחירים לצרכן (שנתי) (ינו') - בריטניה
  • מחירי הבתים (שנתי) (ינו') - סין
  • ייצוא (שנתי) (ינו') - יפן
  • מדד הייצור של הפד' של פילדלפיה (פבר') - ארה"ב
  • השינוי במספר המועסקים (ינו') - אוסטרליה
  • מדד המחירים ליצרן (שנתי) (ינו') - גרמניה
  • מצב התעסוקה של הפד' של פילדלפיה (פבר') - ארה"ב
  • מדד מנהלי הרכש של מגזר השירותים (פבר') - ארה"ב
  • מדד מנהלי הרכש של מגזר הייצור (פבר') - ארה"ב
  • מכירות בתים קיימים (ינו') - ארה"ב
  • ציפיות האינפלציה של מישיגן (פבר') - ארה"ב

אין מסחר בארה”ב

מסחר חלקי

 

*2022 כל הזכויות שמורות ל"אינטראקטיב ישראל" מסמך זה מבוסס על נתונים ומידע שהיו גלויים לציבור. הנתונים והמידע ששימשו להכנת מסמך זה הונחו כנכונים, וזאת מבלי שאינטראקטיב ישראל או מי מטעמה ביצע בדיקות עצמאיות ביחס לנתונים ולמידע אלו – אין בסקירה זו משום אימות או אישור לנכונותם. אינטראקטיב ישראל ועובדיו אינם אחראים לשלמותם או דיוקם של הנתונים האמורים או לכל השמטה, שגיאה או ליקוי אחרים במסמך. יודגש כי מסמך זה הינו למטרת אינפורמציה בלבד, הוא אינו מתיימר להוות ניתוח מלא של כל העובדות וכל הנסיבות הקשורות לאמור בו. המידע עליו מתבסס מסמך זה, והדעות האמורות בו, עשויים להשתנות מעת לעת ללא כל מתן הודעה או פרסום נוספים. אין להסתמך על האמור במסמך זה ואין להתבסס על כך ששימוש במידע או בהמלצות המובאות במסמך זה משום ייעוץ השקעות או תחליף לייעוץ השקעות המתחשב בנתוניו, צרכיו ומטרות השקעתו המיוחדים של כל אדם. אינטראקטיב ישראל, עובדיו, וכל מי שפועל מטעמו לא יהיו אחראים בכל צורה שהיא לנזק או הפסד, ישירים או עקיפים, שייגרמו, אם ייגרמו, כתוצאה משימוש במסמך זה או כתוצאה מהסתמכות עליו. לאינטראקטיב ישראל, או לחברות קשורות אליו, או לבעלי שליטה בהם, עשויות להיות החזקות בניירות הערך או הנכסים הפיננסיים הנזכרים במסמך זה, עבורם או עבור לקוחותיהם, והם עשויים לבצע עסקאות המנוגדות לאמור במסמך זה. מסמך זה הינו רכושו של הבנק, אין להעתיק, לשכפל, לצטט, לפרסם בכל אופן, לצלם, להקליט וכיו"ב את מסמך זה, או חלקים ממנו, ללא קבלת אישור, מראש ובכתב, מאינטראקטיב ישראל

80.79.6.161
דילוג לתוכן