fbpx
בחרו עמוד

אסף קופפר | אינטראקטיב ישראל

מה קרה השבוע בשווקים הפיננסיים? 

שוק ההון חתם שבוע של עליות על רקע נתוני האינפלציה שהראו על התמתנות, יציבות והגדילו את הסיכוי להורדת ריבית ב-2025. מדד ה-S&P 500 עלה ב-3.71%, הנאסד"ק סגר בעליה של 3.88%, הדאו ג'ונס עלה ב-3.73%. תשואות האג"ח לעשור ירדו ב-1.66% אל 4.62%.

מבחינת הסקטורים, סקטור הפיננסים הניב תשואה עודפת כאשר עלה ב-6.71% בשבוע החולף. מנגד, סקטור הבריאות הניב את התשואה הנמוכה ביותר כשעלה ב-0.14%

 

מאקרו:

  • ביום שלישי פורסם בארה"ב מדד המחירים ליצרן (PPI) לחודש דצמבר, שהצביע על עלייה שנתית של 3.3%. הנתון היה מתחת לציפיות שעמדו על 3.5%, אך מעל הנתון הקודם של 3.0%. העלייה במדד משקפת עלייה מסוימת בלחצים האינפלציוניים במגזר הייצור, מה שעשוי להעיד על המשך מעבר של עלויות הייצור לצרכנים. למרות זאת, העובדה שהנתון היה מתחת לציפיות עשויה להקטין את החשש מהסלמה מהירה באינפלציה. פרסום הנתון עשוי לחזק את ההערכות כי הפדרל ריזרב ימשיך לעקוב בזהירות אחר הנתונים הכלכליים לפני קבלת החלטות על מדיניות הריבית.
  • ביום רביעי פורסמו בארה"ב נתוני מדד המחירים לצרכן (CPI) לחודש דצמבר, שהצביעו על עלייה שנתית של 2.9%, בהתאם לציפיות, ומעל הנתון הקודם שעמד על 2.7%. מדד המחירים לצרכן – ליבה, שאינו כולל מחירי מזון ואנרגיה, עלה ב-3.2%, מעט מתחת לציפיות שעמדו על 3.3% ובהתאם לנתון הקודם. הנתונים משקפים המשך ירידה בקצב האינפלציה הכוללת, אך גם יציבות יחסית בלחצים האינפלציוניים הבסיסיים. נתונים אלו שפורסמו הפתיעו את השוק והגבירו את הסיכוי להפחתת ריבית ב-2025. מצב זה עשוי להוסיף לאי-הוודאות בשווקים, במיוחד בקרב משקיעים שמחכים לאיתותים ברורים ממדיניות הפד.
  • ביום חמישי פורסם בארה"ב מדד הייצור של הפד של פילדלפיה לחודש ינואר, שהפתיע עם עלייה חדה ל-44.3 נקודות, לעומת צפי שלילית של ירידה ל-(-5.0) נקודות והנתון הקודם שעמד על -(-10.9) נקודות. העלייה החדה במדד, המודד את פעילות הייצור באזור, משקפת שיפור מפתיע בתנאים הכלכליים במגזר הייצור בארה"ב. הנתון הגבוה עשוי להצביע על ביקוש מוגבר וסימני התאוששות בשוק הייצור, דבר שמוריד את הסיכויים להפחתת ריבית ב-2025 ומספק תמיכה לשווקים. עם זאת, העלייה החדה במדד יוצרת ציפייה להמשך ניטור מדוקדק של הפדרל ריזרב למדדי האינפלציה והתעסוקה.

אירועים חשובים השבוע:

  • ביום שישי צפוי להתפרסם בארה"ב מדד מנהלי הרכש למגזר הייצור לחודש ינואר, כאשר הנתון הקודם עמד על 49.4 נקודות. המדד מספק אינדיקציה חיונית לפעילות הכלכלית במגזר הייצור, כאשר קריאה מתחת ל-50 מצביעה על התכווצות במגזר. נתון שיתפרסם ברמה דומה עשוי להצביע על יציבות יחסית אך ללא צמיחה משמעותית, מה שמדגיש את הצורך להמשיך לעקוב אחר השפעות תנאי השוק הנוכחיים. פרסום המדד עשוי להוסיף בהירות לגבי מגמות כלכליות בארה"ב ולספק אינדיקציות נוספות למדיניות הפדרל ריזרב בעתיד הקרוב.
  • ביום שישי צפוי להתפרסם בארה"ב מדד מנהלי הרכש למגזר השירותים לחודש ינואר, כאשר הנתון הקודם עמד על 56.8 נקודות. המדד מספק אינדיקציה מרכזית לפעילות הכלכלית במגזר השירותים, שהוא מרכיב מהותי בכלכלה האמריקאית. קריאה מעל 50 מעידה על התרחבות במגזר, ונתון דומה או גבוה עשוי להדגיש את המשך הצמיחה למרות התנאים הכלכליים המאתגרים. פרסום המדד צפוי למשוך תשומת לב רבה מצד המשקיעים והאנליסטים, שכן הוא ישפיע על הערכות בנוגע לתחזיות הכלכליות ולהחלטות אפשריות של הפדרל ריזרב בנוגע למדיניות הריבית בהמשך השנה.
  • ביום שישי צפוי להתפרסם בארה"ב נתון מכירות הבתים הקיימים לחודש דצמבר, כאשר הצפי עומד על מכירות של 4.19 מיליון בתים, מעט מעל הנתון הקודם שעמד על 4.15 מיליון. נתון זה מהווה מדד חשוב לבריאות שוק הנדל"ן בארה"ב, ומכירות בתים גבוהות עשויות להעיד על ביקוש יציב, למרות הריביות הגבוהות שמשפיעות על עלויות המשכנתאות. פרסום נתון זה עשוי לספק תובנות נוספות על מצב הכלכלה הרחב ולהשפיע על השווקים הפיננסיים, תוך שהוא עשוי להוות כלי חשוב עבור הפדרל ריזרב בבואו לשקול מדיניות עתידית בתחום הריבית.

מניות בכותרות:

  • מניית בנק ג'יי.פי מורגן (JPM), הנסחרת לפי שווי של 725 מיליארד דולר, זינקה ב-8.2% בשבוע החולף בעקבות פרסום דוח רבעוני מרשים שהציג רווחי שיא. הרווח למניה ברבעון האחרון עמד על $4.81, מעל הצפי של $3.95, בעוד ההכנסות הסתכמו ב-$43.74 מיליארד, גם הן מעל התחזיות שעמדו על $41.25 מיליארד. סך הרווח השנתי הגיע לשיא של $58 מיליארד, הגבוה ביותר בהיסטוריית הבנק והענף הבנקאי בארה"ב. המנכ"ל, ג'יימי דיימון, ציין את הגידול המרשים בהכנסות מהשקעות, שעלו ב-49%, ואת העלייה בסחר, שזינק ב-21%, במיוחד על רקע הבחירות לנשיאות. בנוסף, תחזית ההכנסות נטו מריבית לשנת 2025 עלתה ל-$90 מיליארד, מה שמשקף אופטימיות להמשך צמיחה, למרות סיכונים אפשריים כמו אינפלציה ותנאים גיאופוליטיים.
  • מניית טסלה (TSLA), ענקית הרכבים החשמליים הנסחרת לפי שווי של 1.37 טריליון דולר, זינקה בשבוע החולף ב-11.8% בעקבות התמקדות המשקיעים בטכנולוגיות הבינה המלאכותית של החברה ולא במכוניות בלבד. על פי האנליסט אדם ג'ונאס ממורגן סטנלי, ההתרגשות בשוק נובעת מהתוכניות של טסלה להשיק שירות רכב אוטונומי עד סוף 2025 ולמכור רובוטים אנושיים בשם Optimus כבר השנה. מאז אירוע ה-Robotaxi באוקטובר האחרון, מניית טסלה זינקה ביותר מ-70%, כשמשקיעים צופים שיפור רגולציה פדרלית תחת ממשל טראמפ החדש שיתמוך בפיתוח רכבים אוטונומיים. בנוסף, ג'ונאס מעריך כי עסקי הבינה המלאכותית ואגירת האנרגיה של טסלה צפויים להוות את רוב שווי החברה, עם פוטנציאל אספקת טכנולוגיות ליצרני רכב אחרים. התחזית שלו למניה עומדת על $430, כש-79% ממנה מיוחסים לטכנולוגיות שמעבר לתחום הרכב.
  • מניית אינטל (INTC), יצרנית השבבים הנסחרת לפי שווי של 92.7 מיליארד דולר, זינקה ב-12.8% בשבוע החולף בעקבות שמועות על רכישה אפשרית על ידי חברה גדולה שלא נחשפה. מניית החברה זינקה ביום שישי ב-9.25%, והגיעה למחיר של $21.49 למניה. ההודעה הגיעה לאחר תקופה מאתגרת לאינטל, שהתקשתה להתמודד עם התחרות הגוברת בשוק השבבים. הדיווחים מגיעים חודשים ספורים לאחר שסמנכ"ל החברה, פט גלסינגר, הוחלף בשל חוסר שביעות רצון מצד הדירקטוריון מהאסטרטגיה שלו לשיקום החברה. בעבר דווח כי חברות כמו Qualcomm ו-Arm הביעו עניין ברכישת חטיבות מסוימות של אינטל, אך ללא תוצאה. אינטל ממשיכה להוות חלק מרכזי במאמץ האמריקאי לחיזוק תעשיית השבבים המקומית, כחלק מחוק ה-CHIPS שמטרתו להבטיח את שרשראות האספקה ולחזק את ביטחון המדינה.

ביצועי תשואות סקטורים

סקטור
סימבול
שבועי
חודשי
מתחילת שנה
סקטורטכנולוגיה
סימבולXLK
שבועי4.05%+
חודשי0.70%+
מתחילת שנה0.92%+
סקטורתעשייה
סימבולXLI
שבועי5.50%+
חודשי4.14%+
מתחילת שנה4.91%+
סקטוראנרגיה
סימבולXLE
שבועי5.74%+
חודשי12.77%+
מתחילת שנה8.42%+
סקטורבריאות
סימבולXLV
שבועי0.14%+
חודשי2.86%+
מתחילת שנה1.87%+
סקטורפיננסים
סימבולXLF
שבועי6.71%+
חודשי5.08%+
מתחילת שנה4.19%+
סקטורצריכה מחזורית
סימבולXLY
שבועי4.60%+
חודשי0.39%+
מתחילת שנה3.53%+
סקטורתשתיות
סימבולXLU
שבועי4.48%+
חודשי4.80%+
מתחילת שנה3.37%+
סקטורתקשורת
סימבולXLC
שבועי2.06%+
חודשי0.04%-
מתחילת שנה0.11%+
סקטורנדלן
סימבולXLRE
שבועי5.04%+
חודשי2.55%+
מתחילת שנה1.41%+
סקטורצריכה בסיסית
סימבולXLP
שבועי1.17%+
חודשי3.04%-
מתחילת שנה1.44%-
סקטורחומרי גלם
סימבולXLB
שבועי6.08%+
חודשי4.50%+
מתחילת שנה6.15%+

תשואות מדדים מובילים- תמונת מצב

מדד
שבועי
חודשי
מתחילת שנה
מדדS&P 500
שבועי3.71%+
חודשי2.21%+
מתחילת שנה2.18%+
מדדNasdaq Composite
שבועי3.84%+
חודשי1.33%+
מתחילת שנה1.81%+
מדדDow Jones Industrial Average
שבועי3.73%+
חודשי2.71%+
מתחילת שנה2.58%+
מדדRussell 2000
שבועי4.57%+
חודשי2.45%+
מתחילת שנה1.98%+

מניה במוקד: נטפליקס

נטפליקס (NFLX), חברת הסטרימינג הגדולה בעולם, נוסדה בשנת 1997 וממוקמת בלוס גאטוס, קליפורניה, ארה"ב. מה שהתחיל כחברת השכרה מקוונת של סרטי DVD התפתח לאימפריית תוכן גלובלית, הכוללת ספריית סדרות, סרטים ותכנים מקוריים שמשפיעה על התרבות הפופולרית בעולם. נטפליקס, שהייתה חלוצה במודל הצפייה הישירה, הפכה לאחד השמות המובילים בתעשיית הבידור והמדיה עם מעל 290 מיליון מנויים ברחבי העולם.

החברה עברה בשנים האחרונות טרנספורמציה משמעותית, כשהיא מתמקדת באסטרטגיות חדשות להרחבת הכנסותיה ולמיצוי פוטנציאל רווחיותה. לאחר שהייתה תלויה במנויים בלבד, נטפליקס השיקה תוכנית מימון באמצעות פרסומות שהפכה להצלחה מסחררת וצמצמה את עזיבת המנויים. נוסף לכך, ההשקה של תכנים חיים כמו משחקי NFL ו-WWE היוותה מהלך פורץ דרך שמשלב בין תוכן חי לתוכן מוקלט.

ברבעון הקודם  נטפליקס דיווחה על רווח למניה של 5.4 דולר – עלייה מרשימה של 120% לעומת השנה שעברה, לצד הכנסות של 9.82 מיליארד דולר שגדלו ב-13% משנה לשנה. הנתונים הללו נתמכו במרווחי תפעול שהגיעו לשיא חדש של 30% והדגישו את שיפור היעילות התפעולית והניהולית של החברה. הצלחתה נובעת משילוב בין השקעה במודלים עסקיים חדשים לבין ניהול חכם של הוצאות התוכן, לצד שמירה על מיצוב ייחודי בשוק הסטרימינג.

החברה ממשיכה להיות מובילה בתחומה, אך מתמודדת עם תחרות עזה מחברות כמו דיסני (DIS), אמזון (AMZN) ו-HBO Max (טיקר: T). מעבר לכך, העלאות המחירים האחרונות והאכיפה על שיתוף סיסמאות יצרו אתגרים חדשים בשימור שביעות רצון המנויים. עם זאת, הדגש על חדשנות תוכן והרחבת התוכניות הנתמכות בפרסומות מספקים לה יתרון משמעותי במרוץ אחר הצמיחה.

דו"ח הרבעון הרביעי של נטפליקס צפוי להתפרסם ביום שלישי אחרי סיום המסחר. התחזיות מצביעות על רווח של 4.2 דולר למניה והכנסות של 10.13 מיליארד דולר. החברה מסוקרת על ידי 30 אנליסטים, מהם 21 ממליצים על "קניה", 7 ממליצים על "אחזקה" ו-2 ממליצים על "מכירה". מחיר היעד הממוצע עומד על 951 דולר למניה, המצביע על אפסייד של 11% ממחירה הנוכחי. האם נטפליקס תמשיך להוביל את מהפכת הסטרימינג ולספק הפתעות חיוביות למשקיעים? התשובות יגיעו בקרוב.

סיכום שבועי אירופה

מניית מדטרוניק (MDT), חברת המכשור הרפואי האירית הנסחרת לפי שווי של 113 מיליארד דולר, זינקה ב-9% בשבוע החולף בעקבות דיווחים כי Medicare עשויה להתחיל לכסות את הטיפול בלחץ דם גבוה באמצעות מערכת ה-Symplicity של החברה. המערכת, שמבוססת על קטטר חדשני, מתמקדת בטיפול בעורקי הכליות להורדת לחץ דם ומיועדת לחולים שאינם מגיבים לתרופות. מנכ"ל החברה, ג'ף מרתה, הדגיש בכנס JP Morgan Healthcare כי הטיפול עשוי לחולל מהפכה בניהול לחץ הדם ומהווה הזדמנות כלכלית משמעותית, עם פוטנציאל הכנסה של מיליארד דולר לחדירה שוק של 1%. אישור Medicare, הצפוי באוקטובר, עשוי להוביל להרחבת הכיסוי גם מצד חברות ביטוח פרטיות, מה שמעניק לתהליך תנופה משמעותית. מדטרוניק מתמקדת בשנים האחרונות בחדשנות ושיפרה את המודל התפעולי שלה, מה שמציב אותה בעמדה אסטרטגית בשוק הבריאות העולמי.

  • ביום חמישי פורסם בגרמניה נתון מדד המחירים לצרכן לחודש דצמבר, שהראה עלייה של 2.6% בהשוואה לשנה הקודמת. הנתון תואם את הצפי וגבוה מהנתון הקודם שעמד על עלייה של 2.2%. העלייה במדד מצביעה על התחזקות לחצי המחירים במשק הגרמני, בעיקר במגזרי האנרגיה והמזון, שהמשיכו לתמוך באינפלציה גבוהה מהרגיל. נתון זה עשוי להשפיע על הבנק המרכזי האירופי בבחינת מדיניותו המוניטרית, שכן שמירה על יציבות המחירים הינה יעד מרכזי. עם זאת, קצב האינפלציה עדיין רחוק מהיעד של הבנק האירופי, מה שעשוי לאפשר מרחב פעולה לשמירה על מדיניות מתונה בשלב זה.
  • ביום רביעי פורסם בבריטניה נתון מדד המחירים לצרכן לחודש דצמבר, שהצביע על עלייה שנתית של 2.5%. הנתון היה מעט מתחת לצפי שעמד על 2.6%, וכן נמוך מהנתון הקודם שעמד גם הוא על 2.6%. הירידה הקלה בקצב האינפלציה נובעת בעיקר מהאטה במחירי האנרגיה, שהשפיעה על ההוצאה של משקי הבית. למרות ההקלה בלחצי המחירים, רמת האינפלציה נותרת מעל היעד של הבנק המרכזי הבריטי, שעומדת על 2%. נתון זה עשוי להפחית מעט את הלחץ להמשך העלאות ריבית בעתיד הקרוב, אך הסיכוי לשינויים במדיניות עדיין תלוי בהתפתחויות הכלכליות הבאות, ובפרט במצב שוק העבודה והצריכה המקומית.
  • ביום שישי פורסם בגוש האירו נתון מדד המחירים לצרכן לחודש דצמבר, שהראה עלייה שנתית של 2.4%. הנתון תאם את תחזיות האנליסטים שעמדו גם הן על 2.4%, אך היה גבוה במעט מהנתון הקודם שעמד על 2.2%. העלייה נבעה בעיקר מעליית מחירי המזון והשירותים, בעוד שמחירי האנרגיה נותרו יציבים יחסית. רמת האינפלציה בגוש האירו נותרת מעל היעד של הבנק המרכזי האירופי שעומד על 2%, מה שמחזק את הציפייה שהבנק ימשיך לבחון את הנתונים הכלכליים לפני ביצוע שינויים במדיניות המוניטרית. הנתון מצביע על כך שהלחצים האינפלציוניים עדיין נוכחים, אך במגמת התמתנות לעומת החודשים הקודמים.

מדד
שבועי
חודשי
מתחילת שנה
מדדCAC40
שבועי3.75%+
חודשי5.98%+
מתחילת שנה4.46%+
מדדDAX
שבועי3.41%+
חודשי5.12%+
מתחילת שנה4.99%+
מדדFTSE100
שבועי3.11%+
חודשי5.20%-
מתחילת שנה4.06%+
מדדSTOXX50
שבועי3.42%+
חודשי5.87%+
מתחילת שנה5.14%+

תמונת מצב - אסיה

  • מניית טייוואן סמיקונדקטור (TSM), ענקית השבבים הטייוואנית הנסחרת לפי שווי של 1.1 טריליון דולר, זינקה ב-5.5% בשבוע החולף בעקבות דו"ח רבעוני מרשים ותחזיות צמיחה מרשימות ל-2025. הרווח הנקי ברבעון עמד על $2.24 למניה, מעל לצפי של $2.18 למניה, וההכנסות הסתכמו ב-$26.88 מיליארד, מעל לצפי של $26.33 מיליארד. החברה, שמשרתת לקוחות כמו אפל ואנבידיה, צופה צמיחה שנתית של 20%-30% ב-2025 והכנסות ברבעון הראשון של השנה צפויות לעלות ב-37%. המנכ"ל, סי.סי. וויי, התייחס להשפעת מגבלות הייצוא האמריקאיות על שבבי AI בסין וציין כי החברה פועלת להקלת ההשפעות דרך שיתופי פעולה עם הממשל. בנוסף, החברה ממשיכה להרחיב את פעילותה הגלובלית, עם תוכניות להשקעה של עד $42 מיליארד בבניית מפעלים ברחבי העולם. הביקוש הגובר לשבבי AI דחף את מניית TSMC לעלייה שנתית של 81%, הרבה מעבר לביצועי השוק הרחב.
  • ביום חמישי פורסם ביפן נתון מדד המחירים ליצרן (PPI) לחודש דצמבר, שהראה עלייה של 0.3%, מעט מתחת לצפי שעמד על 0.4% ובהתאם לנתון הקודם שעמד גם הוא על 0.4%. מדד זה משקף את השינויים במחירי המוצרים והשירותים ברמת היצרן ומהווה אינדיקטור מרכזי ללחצים אינפלציוניים במשק. הירידה הקלה בקצב העלייה עשויה להצביע על התמתנות מסוימת בעלויות הייצור, דבר שיכול להקל על העסקים ולהפחית לחצי מחירים לצרכן בעתיד. נתון זה עשוי להשפיע על החלטות הבנק המרכזי של יפן בנוגע למדיניות הריבית ולתמוך בשמירה על יציבות כלכלית.
  • ביום שישי פורסם בסין נתון התמ"ג השנתי לרבעון הרביעי, שהראה על צמיחה של 5.4%. הנתון גבוה מהצפי שעמד על 5.0% ומהנתון הקודם שעמד על 4.6%. העלייה בקצב הצמיחה מצביעה על חוסן כלכלי בסין, למרות האתגרים הגלובליים והשפעתם על הכלכלה העולמית. הצמיחה המרשימה נתמכת בעיקר על ידי גידול בצריכה הפרטית וביצוא, לצד מדיניות ממשלתית המעודדת השקעות ותמריצים כלכליים. נתון זה עשוי להוות סימן חיובי לכלכלה הסינית ולהשפיע על השווקים הגלובליים, אך הוא גם עשוי לחזק את החשש מפני חזרה של לחצים אינפלציוניים במידה וקצב הצמיחה יעלה על היעדים הממשלתיים לאורך זמן.
  • ביום חמישי פורסם באוסטרליה נתון השינוי במספר המועסקים לחודש דצמבר, שהראה על תוספת של 56.3 אלף מועסקים. הנתון גבוה משמעותית מהצפי שעמד על 14.5 אלף מועסקים בלבד, ואף מהנתון הקודם שעמד על תוספת של 28.2 אלף מועסקים. העלייה החדה במספר המועסקים מעידה על התאוששות חזקה בשוק העבודה האוסטרלי, הנתמכת בגידול בתעסוקה במגזרים מגוונים. נתון זה עשוי לחזק את הסבירות להמשך צמיחה כלכלית במשק האוסטרלי, אך הוא עשוי גם להפעיל לחצים על הבנק המרכזי לשקול את מדיניות הריבית, בייחוד אם הנתונים הכלכליים החיוביים יימשכו וילוו בעלייה בשכר ובאינפלציה.

מדד
שבועי
חודשי
מתחילת שנה
מדדNikkei 225
שבועי 1.92%+
חודשי 0.68%-
מתחילת שנה 3.65%-
מדדShanghai
שבועי 2.31%+
חודשי 3.75%-
מתחילת שנה 3.28%-
מדדHang Seng
שבועי 2.73%+
חודשי 0.69%-
מתחילת שנה 2.37%-
מדדChina A50
שבועי 1.18%+
חודשי 2.72%-
מתחילת שנה 4.30%-
מדדS&P/ASX 200
שבועי 0.20%+
חודשי 3.02%+
מתחילת שנה 1.85%+

נפט (CL)

מחיר חבית נפט נסגר ביום שישי במחיר 77.39 לפי חוזה עתידי CL שעוקב אחרי מחירי הנפט, מה שמסכם עליה שבועית של 2.1% בשבוע החולף.

זהב (GC)

מחירו של הזהב נסגר ביום שישי האחרון במחיר של $2,748.7 לאונקיית זהב לפי חוזה עתידי GC שעוקב אחרי מחירי הזהב, מה שמשקף עליה שבועית של 1.2%.

 

ביטקוין (BRR)

מחיר הביטקוין עומד על $104,649 לפי חוזה עתידי BRR שעוקב אחר מחיר הביטקוין.

מחיר הביטקוין סגר עליה שבועית של 11%.

שער הביטקוין עלול להשתנות מעת לעת בעקבות מסחר רצוף (24/7)

 

שני 20/01/2025

  • יום מרטין לותר קינג, הבורסה תהיה סגורה - ארה"ב flag us

  • מדד המחירים ליצרן (שנתי) (דצמ') - גרמניה flag de

  • ייצור תעשייתי (נוב') - יפן

  • ריבית פריים על הלוואות הבנק המרכזי (ינו') - סין flag cn

שלישי 21/01/2025

  • מדד הסנטימנט הכלכלי של ZEW (ינו') - גוש האירו flag ez

  • השינוי במספר דורשי העבודה (דצמ') - בריטניה flag uk

  • מדד הסנטימנט הכלכלי של ZEW (ינו') - גרמניה flag de

רביעי 22/01/2025

  • מדד מקדים ארה”ב (דצמ') - ארה"ב flag us

  • הלוואות נטו במגזר הציבורי (דצמ') - בריטניה flag uk

  • הספר האדום (שנתי) - ארה"ב flag us

  • מכרז אג"ח ל-20 שנה - ארה"ב flag us

חמישי 23/01/2025

  • מדד אמון הצרכן (ינו') - גוש האירו flag ez

  • מדד הייצור של הפד' של קנזס סיטי (ינו') - ארה"ב flag us

  • מכרז אג"ח צמוד מדד ל-10 שנים - ארה"ב flag us

  • המאזן המסחרי (דצמ') - יפן

שישי 24/01/2025

  • מכירות בתים קיימים (דצמ') - ארה"ב flag us

  • ציפיות האינפלציה של מישיגן (ינו') - ארה"ב flag us

  • החלטת הריבית - יפן

  • מדד המחירים לצרכן (שנתי) (דצמ') - יפן

אין מסחר בארה”ב

מסחר חלקי

אירועים בולטים השבוע

  • יום מרטין לותר קינג, הבורסה תהיה סגורה - ארה"ב
  • מדד המחירים ליצרן (שנתי) (דצמ') - גרמניה
  • ייצור תעשייתי (נוב') - יפן
  • ריבית פריים על הלוואות הבנק המרכזי (ינו') - סין
  • מדד הסנטימנט הכלכלי של ZEW (ינו') - גוש האירו
  • השינוי במספר דורשי העבודה (דצמ') - בריטניה
  • מדד הסנטימנט הכלכלי של ZEW (ינו') - גרמניה
  • מדד מקדים ארה”ב (דצמ') - ארה"ב
  • הלוואות נטו במגזר הציבורי (דצמ') - בריטניה
  • הספר האדום (שנתי) - ארה"ב
  • מכרז אג"ח ל-20 שנה - ארה"ב
  • מדד אמון הצרכן (ינו') - גוש האירו
  • מדד הייצור של הפד' של קנזס סיטי (ינו') - ארה"ב
  • מכרז אג"ח צמוד מדד ל-10 שנים - ארה"ב
  • המאזן המסחרי (דצמ') - יפן
  • מכירות בתים קיימים (דצמ') - ארה"ב
  • ציפיות האינפלציה של מישיגן (ינו') - ארה"ב
  • החלטת הריבית - יפן
  • מדד המחירים לצרכן (שנתי) (דצמ') - יפן

אין מסחר בארה”ב

מסחר חלקי

 

*2022 כל הזכויות שמורות ל"אינטראקטיב ישראל" מסמך זה מבוסס על נתונים ומידע שהיו גלויים לציבור. הנתונים והמידע ששימשו להכנת מסמך זה הונחו כנכונים, וזאת מבלי שאינטראקטיב ישראל או מי מטעמה ביצע בדיקות עצמאיות ביחס לנתונים ולמידע אלו – אין בסקירה זו משום אימות או אישור לנכונותם. אינטראקטיב ישראל ועובדיו אינם אחראים לשלמותם או דיוקם של הנתונים האמורים או לכל השמטה, שגיאה או ליקוי אחרים במסמך. יודגש כי מסמך זה הינו למטרת אינפורמציה בלבד, הוא אינו מתיימר להוות ניתוח מלא של כל העובדות וכל הנסיבות הקשורות לאמור בו. המידע עליו מתבסס מסמך זה, והדעות האמורות בו, עשויים להשתנות מעת לעת ללא כל מתן הודעה או פרסום נוספים. אין להסתמך על האמור במסמך זה ואין להתבסס על כך ששימוש במידע או בהמלצות המובאות במסמך זה משום ייעוץ השקעות או תחליף לייעוץ השקעות המתחשב בנתוניו, צרכיו ומטרות השקעתו המיוחדים של כל אדם. אינטראקטיב ישראל, עובדיו, וכל מי שפועל מטעמו לא יהיו אחראים בכל צורה שהיא לנזק או הפסד, ישירים או עקיפים, שייגרמו, אם ייגרמו, כתוצאה משימוש במסמך זה או כתוצאה מהסתמכות עליו. לאינטראקטיב ישראל, או לחברות קשורות אליו, או לבעלי שליטה בהם, עשויות להיות החזקות בניירות הערך או הנכסים הפיננסיים הנזכרים במסמך זה, עבורם או עבור לקוחותיהם, והם עשויים לבצע עסקאות המנוגדות לאמור במסמך זה. מסמך זה הינו רכושו של הבנק, אין להעתיק, לשכפל, לצטט, לפרסם בכל אופן, לצלם, להקליט וכיו"ב את מסמך זה, או חלקים ממנו, ללא קבלת אישור, מראש ובכתב, מאינטראקטיב ישראל

46.31.97.228
דילוג לתוכן