fbpx
בחרו עמוד

אסף קופפר | אינטראקטיב ישראל

מה קרה השבוע בשווקים הפיננסיים? 

שוק ההון חתם שבוע של עליות חדות על רקע הקפאת המכסים האמריקאים על רוב מדינות העולם והחלשות האינפלציה בארה"ב. מדד ה-S&P 500 עלה ב-8.27%, הנאסד"ק סגר בעליה של 11.66%, הדאו ג'ונס עלה ב-6.16%. תשואות האג"ח לעשור עלו ב-12.08% אל 4.45%.

מבחינת הסקטורים, סקטור הטכנולוגיה הניב תשואה עודפת כאשר עלה ב-13.39% בשבוע החולף. מנגד, סקטור הנדל"ן הניב את התשואה הנמוכה ביותר כשעלה ב-1.59%

מאקרו:

  • ביום חמישי פורסם בארה"ב מדד המחירים לצרכן לחודש מרץ, שהצביע על עלייה שנתית של 2.4% – נמוך מהצפי שעמד על 2.5% ומהנתון הקודם של 2.8%. הנתון החודשי רשם עלייה של 0.2%, גם כן נמוך מהתחזיות ל-0.3%. האטה זו בקצב האינפלציה מצביעה על התמתנות בלחצי המחירים, מה שעשוי להשפיע על החלטות הפדרל ריזרב בנוגע למדיניות הריבית בהמשך השנה. השווקים מגיבים באופטימיות, מתוך תקווה שהנתונים הללו יאפשרו לפד' לשקול הפחתות ריבית בעתיד הקרוב.
  • ביום שישי פורסם בארה"ב מדד המחירים ליצרן לחודש מרץ, אשר הצביע על ירידה חדה של 0.4% – הנתון הנמוך ביותר מאז אוקטובר 2023. הנתון הפתיע את השווקים, שכן התחזיות ציפו לעלייה של 0.2%, והנתון הקודם עמד על עלייה של 0.1%. הירידה החדה במדד משקפת התמתנות בלחצי המחירים בשלבים המוקדמים של שרשרת האספקה, במיוחד לאור ירידות במחירי האנרגיה והשירותים. הנתון מחזק את הסברה כי האינפלציה בארה"ב נמצאת במגמת האטה, מה שעשוי להשפיע על החלטות הפד' בנוגע למדיניות הריבית בהמשך השנה.​

אירועים חשובים השבוע:

  • ביום רביעי הקרוב יתפרסם בארה"ב נתון המכירות הקמעונאיות השנתי לחודש מרץ, כאשר לא פורסם צפי מוקדם, והנתון הקודם עמד על עלייה של 3.11%. הנתון משקף את קצב הצריכה הפרטית לאורך השנה האחרונה ומהווה מרכיב מהותי בצמיחת התוצר המקומי. ירידה בקצב הצמיחה של המכירות תעיד על האטה בפעילות הכלכלית ועל מגמה אפשרית של חולשה בביקושים, בעוד נתון חזק עשוי לאותת על עמידות הצרכן האמריקאי. המשקיעים יעקבו בדריכות, שכן כל סטייה מהכיוון של החודשים האחרונים עשויה להשפיע על ציפיות השוק להורדות ריבית מצד הפד'.
  • ביום חמישי הקרוב, ה-17 באפריל 2025, יפורסם בארה"ב מדד הייצור של הפד' של פילדלפיה לחודש אפריל. הצפי הנוכחי עומד על 3.1 נקודות, ירידה חדה לעומת הנתון הקודם של 12.5 נקודות במרץ. מדד זה, המשקף את רמת הפעילות העסקית במגזר היצרני באזור פילדלפיה, מהווה אינדיקטור מקדים למצב התעשייה בארה"ב כולה. ירידה חדה מהצפי עלולה להעיד על האטה בפעילות היצרנית, דבר שעשוי להשפיע על תחזיות הצמיחה הכלכלית ולחצים אינפלציוניים. משקיעים ואנליסטים יעקבו מקרוב אחר פרסום המדד, שכן תוצאה נמוכה מהצפי עשויה להגביר את הספקולציות לגבי שינויים במדיניות המוניטרית של הפד' בהמשך השנה.

מניות בכותרות:

  • מניית אנבידיה (NVDA), ענקית השבבים הנסחרת לפי שווי של 2.7 טריליון דולר, זינקה ב-25.7% בשבוע החולף לאחר שממשל טראמפ הודיע על הקפאת המכסים החדשים על 75 מדינות, מה שהפיג זמנית את הלחץ על חברות טכנולוגיה עם חשיפה בינלאומית. אנבידיה, שנפגעה במיוחד מהחשש לעלייה בעלויות הייצור והייצוא עקב מדיניות המכסים החדשה, הובילה את העליות במדד הדאו ג'ונס כאשר המשקיעים מיהרו לחזור למניה המרכזית בתחום הבינה המלאכותית. השוק פירש את המהלך כסימן מרגיע שיאפשר לחברות כמו אנבידיה להמשיך להרחיב את פעילותן הגלובלית מבלי לספוג עלויות מיידיות על רקע הסכסוך המסחרי.

  • מניית פלנטיר (PLTR), חברת ניתוח הנתונים הנסחרת לפי שווי של 207 מיליארד דולר, זינקה ב-31% בשבוע החולף לאחר שממשל טראמפ הכריז על הקפאת מכסים למשך 90 יום על רוב מדינות העולם, פרט לסין. ההודעה הפיגה את החששות בשוק והובילה לראלי עוצמתי במניות הטכנולוגיה, כשפלנטיר בלטה במיוחד בזכות תחזיות צמיחה חזקות לרבעון הראשון ולכל שנת 2025. המשקיעים פירשו את הקפאת המכסים כהזדמנות לחברות אמריקאיות עם פעילות גלובלית להמשיך להתרחב בלי לשאת בעלויות סחר חדשות בטווח הקצר. מניית פלנטיר, שכבר נהנתה לאחרונה מביקושים גבוהים בזכות פלטפורמות ה-AI שהיא משיקה בשוק המסחרי, נהנתה גם מהשקט היחסי שנוצר בזירה הפוליטית, והפכה לאחת הסמלים הבולטים של ראלי ההתאוששות בענף.

ביצועי תשואות סקטורים

סקטור
סימבול
שבועי
חודשי
מתחילת שנה
סקטורטכנולוגיה
סימבולXLK
שבועי13.39%+
חודשי7.29%-
מתחילת שנה14.49%-
סקטורתעשייה
סימבולXLI
שבועי9.28%+
חודשי4.16%-
מתחילת שנה4.29%-
סקטוראנרגיה
סימבולXLE
שבועי3.26%+
חודשי12.11%-
מתחילת שנה8.97%-
סקטורבריאות
סימבולXLV
שבועי3.90%+
חודשי5.56%-
מתחילת שנה0.54%-
סקטורפיננסים
סימבולXLF
שבועי8.76%+
חודשי3.81%-
מתחילת שנה3.19%-
סקטורצריכה מחזורית
סימבולXLY
שבועי7.31%+
חודשי3.55%-
מתחילת שנה14.31%-
סקטורתשתיות
סימבולXLU
שבועי3.98%+
חודשי3.23%-
מתחילת שנה0.07%+
סקטורתקשורת
סימבולXLC
שבועי8.04%-
חודשי5.50%-
מתחילת שנה6.18%-
סקטורנדלן
סימבולXLRE
שבועי1.59%+
חודשי6.10%-
מתחילת שנה3.40%-
סקטורצריכה בסיסית
סימבולXLP
שבועי4.75%+
חודשי1.06%+
מתחילת שנה2.53%+
סקטורחומרי גלם
סימבולXLB
שבועי5.71%+
חודשי6.37%-
מתחילת שנה3.26%-

תשואות מדדים מובילים- תמונת מצב

מדד
שבועי
חודשי
מתחילת שנה
מדדS&P 500
שבועי8.27%+
חודשי4.89%-
מתחילת שנה8.61%-
מדדNasdaq Composite
שבועי11.66%+
חודשי5.80%-
מתחילת שנה13.26%-
מדדDow Jones Industrial Average
שבועי6.16%+
חודשי3.07%-
מתחילת שנה5.14%-
מדדRussell 2000
שבועי4.79%-
חודשי9.00%-
מתחילת שנה16.65%-

מניה במוקד: נטפליקס

נטפליקס (NFLX), ענקית הסטרימינג האמריקאית, הוקמה בשנת 1997 בקליפורניה והחלה את דרכה כשירות השכרת DVD בדואר. כיום החברה פועלת ביותר מ-190 מדינות ומפעילה פלטפורמת תוכן דיגיטלי הכוללת סרטים, סדרות, תוכן מקורי, תכנים בלייב וספורט. במהלך השנים האחרונות עברה החברה מהתמקדות בצמיחה מבוססת מנויים להרחבת מקורות ההכנסה, בין השאר באמצעות מסלולים עם פרסום וכניסה לתחומי שידורי הספורט והאירועים החיים. בשנה החולפת רשמה החברה תוספת של למעלה מ-40 מיליון מנויים, בין היתר בזכות אכיפה מחודשת של מדיניות שיתוף סיסמאות ופריסת מסלול מוזל עם פרסומות.

במהלך הרבעון האחרון, נטפליקס המשיכה לפעול בשוק תחרותי מול שחקניות כמו דיסני, אמזון, אפל, יוטיוב ו-HBO. החברה העלתה את מחירי המנוי במסלול ה-HD הסטנדרטי ל-18 דולר, ובמסלול הפרימיום ל-25 דולר, מה שתרם לשיפור בשורת ההכנסות אך גם העלה חששות לגבי שחיקה אפשרית בקצב הצטרפות המנויים. במקביל, נטפליקס הפסיקה לפרסם את מספרי המנויים הרבעוניים, מה שעורר הערכות בשוק לבלימה אפשרית בצמיחה. בנוסף, הכניסה של החברה לתחומי תוכן יקרים כמו משחקי NFL והיאבקות WWE משפיעה על עלויות התוכן ועל שולי הרווח.

החברה מחזיקה כיום בשווי שוק של כ-392 מיליארד דולר. על פי נתוני 12 החודשים האחרונים, ההכנסות הסתכמו בכ-39 מיליארד דולר והרווח התפעולי בכ-10 מיליארד דולר. בתוך כך, מניית החברה עלתה בכ-44% בשנה האחרונה, בין השאר על רקע השיפור בפרמטרים התפעוליים והמעבר של נטפליקס למודל עסקי רב-ערוצי הכולל פרסום ושיתופי פעולה אסטרטגיים עם שחקנים בתחום התקשורת והספורט.

לצד מגמות הצמיחה, החברה פועלת על רקע סביבה מאקרו-כלכלית תנודתית הכוללת עליות מכסים וחששות לבלימת הצריכה בארצות הברית ובשווקים נוספים. צעדי ממשל טראמפ להטלת מכסים על שותפות סחר מרכזיות הובילו לירידות בשוקי המניות ולעדכון תחזיות של חברות גדולות, כולל בתחום המדיה והטכנולוגיה. חלק מהאנליסטים מעריכים כי התייקרות חומרי הגלם והשפעות אפשריות על רמות המחירים לצרכן עשויות להשפיע על חברות מבוססות מנויים – ובכללן נטפליקס.

נטפליקס צפויה לפרסם את תוצאותיה לרבעון הראשון של 2025 ביום חמישי הקרוב אחרי סגירת המסחר. הדו"ח הקרוב צפוי לשקף האם החברה מצליחה לשמור על קצב הצמיחה ברווח ובהכנסות בסביבה תחרותית וכלכלית מורכבת, ולהציג כיצד השינויים במודל העסקי והמעבר לתוכן לייב תורמים לביצועים הכוללים של החברה.

סיכום שבועי אירופה

מניית ASML הולדינגס (ASML), יצרנית המכונות לייצור שבבים ההולנדית הנסחרת לפי שווי של 263 מיליארד דולר, זינקה ב-14.1% בשבוע החולף לאחר שממשל טראמפ הכריז על הקפאת מכסים למשך 90 יום על רוב מדינות העולם. ההודעה הפתאומית, שהגיעה ברקע להסלמה מול סין, הביאה לראלי עוצמתי בשווקי אירופה, שם ASML נחשבת לאחת החברות המרכזיות בענף השבבים. המשקיעים קיבלו את המהלך כהזדמנות לצמצום הלחצים על שרשראות האספקה, בעיקר בתחום טכנולוגיית הייצור המתקדמת, בו ASML שולטת בזכות מכונות הליתוגרפיה שלה. עליית המניה התרחשה במקביל לזינוק במדדים המובילים באירופה ובתחושת הקלה זמנית שהביאה לזרימת הון חזרה לחברות חשיפה גלובלית רחבה.

 

  • ביום שישי פורסם בגרמניה מדד המחירים לצרכן לחודש מרץ, אשר עמד על 2.2% במונחים שנתיים, בהתאם לציפיות השוק וירידה קלה מהנתון הקודם של 2.3%. נתון זה מצביע על המשך מגמת ההתמתנות בלחצי האינפלציה במדינה. היציבות ברמת המחירים תומכת בהערכות כי הבנק המרכזי האירופי ימשיך במדיניות מוניטרית זהירה, תוך בחינת הצורך בשינויים עתידיים בהתאם להתפתחויות הכלכליות בגוש האירו. הירידה הקלה באינפלציה עשויה להשפיע על ציפיות השוק בנוגע לריבית ולמדיניות הכלכלית בטווח הקרוב.
  • ביום שישי פורסם בבריטניה נתון התמ"ג השנתי לחודש פברואר, שהצביע על צמיחה של 1.5% לעומת התקופה המקבילה אשתקד. הנתון הפתיע לטובה את התחזיות המוקדמות שציפו לעלייה של 1.4%, והיווה האצה משמעותית מהצמיחה של 0.9% שנרשמה בינואר. הנתון החיובי עשוי להשפיע על מדיניות הבנק המרכזי הבריטי, במיוחד לאור הסימנים להתייצבות האינפלציה. המשך מגמת הצמיחה עשוי לחזק את הלירה שטרלינג ולהגביר את האמון של משקיעים בכלכלה הבריטית.
  • ביום שני פורסם בגוש האירו נתון המכירות הקמעונאיות השנתי לחודש פברואר, שהצביע על עלייה של 2.3% לעומת התקופה המקבילה אשתקד. הנתון עלה על התחזיות שצפו עלייה של 1.8%, והוא גם גבוה מהנתון הקודם, שעמד על 1.8%. הנתון החזק מצביע על שיפור בביקושים הפנימיים בגוש האירו, מה שעשוי לתמוך בצמיחה הכלכלית באזור. התחזקות זו עשויה להשפיע על החלטות המדיניות של הבנק המרכזי האירופי, במיוחד בהקשר של מדיניות הריבית והצעדים המוניטריים העתידיים. המשך מגמה זו עשוי להצביע על התאוששות כלכלית מתמשכת בגוש האירו.​

מדד
שבועי
חודשי
מתחילת שנה
מדדCAC40
שבועי4.46%+
חודשי9.86%-
מתחילת שנה1.96%-
מדדDAX
שבועי5.14%+
חודשי9.48%-
מתחילת שנה4.51%+
מדדFTSE100
שבועי5.22%+
חודשי6.12%-
מתחילת שנה0.84%-
מדדSTOXX50
שבועי4.80%+
חודשי9.70%-
מתחילת שנה0.32%-

תמונת מצב - אסיה

  • מניית טאיוואן סמיקונדקטור (TSM), ענקית השווים הטיוואנית הנסחרת לפי שווי של 814.7 מיליארד דולר, זינקה ב-14.2% בשבוע החולף לאחר שממשל טראמפ הודיע על הקפאה זמנית של המכסים החדשים שהיו אמורים לחול על רוב המדינות. ההחלטה להשהות את המכסים ל-90 יום ולהחיל שיעור אחיד מופחת של 10% הובילה לראלי חד בשוק המניות בטאיוואן. בנוסף החברה גם דיווחה על זינוק של 42% במכירות הרבעוניות לרמה של 25.6 מיליארד דולר, ככל הנראה בשל ביקושים גוברים לשבבים ייעודיים לבינה מלאכותית. עם זאת, בשוק נותרו סימני שאלה בנוגע לאפשרות שממשל טראמפ יכלול בעתיד שבבים מתקדמים ברשימת המוצרים החייבים במכס, דבר שעלול לפגוע ביצואנים מרכזיים כמו TSMC.
  • ביום שלישי פורסם ביפן נתון החשבון השוטף הלא מתואם עונתית לחודש פברואר, שהציג עודף של 4.061 טריליון ין – גבוה מהצפי לעודף של 3.800 טריליון ין, ולאחר גירעון של 0.258 טריליון ין בינואר. המעבר מגירעון לעודף משמעותי מצביע על שיפור ניכר במאזן התשלומים של יפן, העשוי לנבוע מגידול ביצוא, ירידה ביבוא או שינויים בהכנסות מהשקעות חוץ. נתון זה עשוי לחזק את הין היפני ולשפר את תחושת הביטחון הכלכלי במדינה, מה שעשוי להשפיע על החלטות המדיניות המוניטרית של הבנק המרכזי היפני. המשך מגמה זו עשוי לתמוך ביציבות הכלכלית של יפן בטווח הבינוני.
  • ביום חמישי פורסם בסין מדד המחירים לצרכן לחודש מרץ, שהצביע על ירידה שנתית של 0.1%, לאחר ירידה של 0.7% בפברואר. מדובר בנתון נמוך מהצפי שעמד על 0.0%, אך עדיין מהווה האטה בקצב הירידה לעומת החודש הקודם. הירידה ממשיכה להצביע על חולשה בביקושים הפנימיים ועל סיכון לדפלציה במשק הסיני, מה שעלול להקשות על התאוששות הכלכלה המקומית. למרות ניסיונות הרשות המוניטרית לתמרץ את הפעילות הכלכלית, הנתון ממשיך להעיד על צורך בתמריצים נוספים מצדה של הממשלה או הבנק המרכזי בהמשך השנה.​
  • ביום רביעי פורסם באוסטרליה נתון אישורי הבנייה לחודש פברואר, שהראה ירידה חודשית של 0.3%, בהתאם לציפיות. מדובר בירידה שמגיעה לאחר זינוק חד של 6.9% בינואר, מה שמצביע על האטה מחודשת בפעילות הענף. בהסתכלות רחבה, נתוני הבנייה באוסטרליה ממשיכים להראות תנודתיות גבוהה, מה שעלול להעיד על חוסר יציבות בביקושים, במיוחד לנוכח סביבת ריבית גבוהה שמכבידה על לקיחת משכנתאות ועל פרויקטים חדשים. האטה בהיתרי הבנייה עשויה להעיד גם על קיפאון עתידי בהתחלות בנייה, עם השלכות על התעסוקה בענף ועל מחירי הדיור בטווח הבינוני.

מדד
שבועי
חודשי
מתחילת שנה
מדדNikkei 225
שבועי 9.23%+
חודשי 8.21%-
מתחילת שנה 14.75%-
מדדShanghai
שבועי 5.37%+
חודשי 4.58%-
מתחילת שנה 2.65%-
מדדHang Seng
שבועי 8.01%+
חודשי 10.61%-
מתחילת שנה 6.77%+
מדדChina A50
שבועי 4.32%+
חודשי4.89%-
מתחילת שנה 3.78%-
מדדS&P/ASX 200
שבועי 5.52%+
חודשי 0.53%-
מתחילת שנה 5.03%-

נפט (CL)

מחיר חבית נפט נסגר ביום שישי במחיר 62.16 דולר לפי חוזה עתידי CL שעוקב אחרי מחירי הנפט, מה שמסכם עליה שבועית של 0.2% בשבוע החולף.

זהב (GC)

מחירו של הזהב נסגר ביום שישי האחרון במחיר של $3,235 לאונקיית זהב לפי חוזה עתידי GC שעוקב אחרי מחירי הזהב, מה שמשקף עליה שבועית של 6.6%.

ביטקוין (BRR)

מחיר הביטקוין עומד על $84,730 לפי חוזה עתידי BRR שעוקב אחר מחיר הביטקוין.

מחיר הביטקוין סגר עליה שבועית של 0.3% בשבוע החולף.

שער הביטקוין עלול להשתנות מעת לעת בעקבות מסחר רצוף (24/7)

שני 14/04/2025

  • ציפיות האינפלציה של הצרכנים (מרץ) - ארה"ב flag us

  • מדד מחירי הבתים של Rightmove (חודשי) (אפר') - בריטניה flag uk

  • מכרז אג"ח ל-6 חודשים - ארה"ב flag us

שלישי 15/04/2025

  • מדד הייצור של האמפייר סטייט (אפר') - ארה"ב flag us

  • מדד מחירי היבוא (שנתי) (מרץ)- ארה"ב flag us

  • ייצור תעשייתי (שנתי) (פבר') - גוש האירו flag ez

  • השינוי במספר דורשי העבודה (מרץ) - בריטניה flag uk

רביעי 16/04/2025

  • ייצור תעשייתי (שנתי) (מרץ) - ארה"ב flag us

  • מכירות קמעונאיות (שנתי) (מרץ) - ארה"ב flag us

  • מדד המחירים לצרכן (שנתי) (מרץ) - גוש האירו flag ez

  • מדד המחירים לצרכן (שנתי) (מרץ) - בריטניה flag uk

חמישי 17/04/2025

  • החלטת ריבית - גוש האירו flag ez

  • מדד הייצור של הפד' של פילדלפיה (אפר') - ארה"ב flag us

  • אישורי בנייה (מרץ) - ארה"ב flag us

  • מדד המחירים ליצרן (שנתי) (מרץ) - גרמניה flag de

שישי 18/04/2025

  • חופשת יום שישי הטוב הבורסה תהיה סגורה - ארה"ב flag us

  • חופשת יום שישי הטוב הבורסה תהיה סגורה - בריטניה flag uk

  • חופשת יום שישי הטוב הבורסה תהיה סגורה - גרמניה flag de

  • מדד המחירים לצרכן (שנתי) (מרץ) - יפן

אין מסחר בארה”ב

מסחר חלקי

דוחות המתפרסמים השבוע

לחץ על החברה כדי לקבל דוח אנליסטים מפורט

 

שני 14/04/2025

  • Goldman Sachs (GS)

  • M&T Bank (MTB)

  • Skillsoft (SKIL)

  • Pinnacle Financial Partners (PNFP)

  • FirstBank (FBK)

  • Applied Blockchain (APLD)

  • Kestra Medical Technologies (KMTS)

  • Ontrak Health (OTRK)

  • Health in Tech (HIT)

  • BioStem Technologies (BSEM)

שלישי 15/04/2025

  • Citi (C)

  • Bank of America (BAC)

  • Johnson & Johnson (JNJ)

  • United Airlines (UAL)

  • PNC Financial Services (PNC)

  • Interactive Brokers (IBKR)

  • Ericsson (ERIC)

  • J.B. Hunt (JBHT)

  • Albertsons Companies (ACI)

  • Omnicom Group (OMC)

רביעי 16/04/2025

  • ASML (ASML)

  • Abbott (ABT)

  • Progressive (PGR)

  • Travelers (TRV)

  • CSX Corporation (CSX)

  • Alcoa (AA)

  • U.S. Bancorp (USB)

  • Kinder Morgan (KMI)

  • Bank OZK (OZK)

  • Prologis (PLD)

חמישי 17/04/2025

  • Netflix (NFLX)

  • Taiwan Semiconductor (TSMC)

  • American Express (AXP)

  • UnitedHealth Group (UNH)

  • D.R. Horton (DHI)

  • Ally Financial (ALLY)

  • Regions Financial (RF)

  • Fifth Third Bank (FITB)

  • Huntington Bancshares (HBAN)

  • Texas Capital Bancshares (TCBI)

שישי 18/04/2025

דוחות המתפרסמים השבוע

לחץ על החברה כדי לקבל דוח אנליסטים מפורט

 
  • Goldman Sachs (GS)

  • M&T Bank (MTB)

  • Skillsoft (SKIL)

  • Pinnacle Financial Partners (PNFP)

  • FirstBank (FBK)

  • Applied Blockchain (APLD)

  • Kestra Medical Technologies (KMTS)

  • Ontrak Health (OTRK)

  • Health in Tech (HIT)

  • BioStem Technologies (BSEM)

  • Citi (C)

  • Bank of America (BAC)

  • Johnson & Johnson (JNJ)

  • United Airlines (UAL)

  • PNC Financial Services (PNC)

  • Interactive Brokers (IBKR)

  • Ericsson (ERIC)

  • J.B. Hunt (JBHT)

  • Albertsons Companies (ACI)

  • Omnicom Group (OMC)

  • ASML (ASML)

  • Abbott (ABT)

  • Progressive (PGR)

  • Travelers (TRV)

  • CSX Corporation (CSX)

  • Alcoa (AA)

  • U.S. Bancorp (USB)

  • Kinder Morgan (KMI)

  • Bank OZK (OZK)

  • Prologis (PLD)

  • Netflix (NFLX)

  • Taiwan Semiconductor (TSMC)

  • American Express (AXP)

  • UnitedHealth Group (UNH)

  • D.R. Horton (DHI)

  • Ally Financial (ALLY)

  • Regions Financial (RF)

  • Fifth Third Bank (FITB)

  • Huntington Bancshares (HBAN)

  • Texas Capital Bancshares (TCBI)

אירועים בולטים השבוע

  • ציפיות האינפלציה של הצרכנים (מרץ) - ארה"ב
  • מדד מחירי הבתים של Rightmove (חודשי) (אפר') - בריטניה
  • מכרז אג"ח ל-6 חודשים - ארה"ב
  • מדד הייצור של האמפייר סטייט (אפר') - ארה"ב
  • מדד מחירי היבוא (שנתי) (מרץ)- ארה"ב
  • ייצור תעשייתי (שנתי) (פבר') - גוש האירו
  • השינוי במספר דורשי העבודה (מרץ) - בריטניה
  • ייצור תעשייתי (שנתי) (מרץ) - ארה"ב
  • מכירות קמעונאיות (שנתי) (מרץ) - ארה"ב
  • מדד המחירים לצרכן (שנתי) (מרץ) - גוש האירו
  • מדד המחירים לצרכן (שנתי) (מרץ) - בריטניה
  • החלטת ריבית - גוש האירו
  • מדד הייצור של הפד' של פילדלפיה (אפר') - ארה"ב
  • אישורי בנייה (מרץ) - ארה"ב
  • מדד המחירים ליצרן (שנתי) (מרץ) - גרמניה
  • חופשת יום שישי הטוב הבורסה תהיה סגורה - ארה"ב
  • חופשת יום שישי הטוב הבורסה תהיה סגורה - בריטניה
  • חופשת יום שישי הטוב הבורסה תהיה סגורה - גרמניה
  • מדד המחירים לצרכן (שנתי) (מרץ) - יפן

אין מסחר בארה”ב

מסחר חלקי

סקירה זו מבוססת על נתונים ומידע גלויים לציבור אשר מפורסמים באתרים פיננסיים בישראל ובעולם וללא שיח עם החברות המוזכרות. מידע ונתונים אלו הונחו כנכונים וזאת מבלי שאינטראקטיב ישראל או מי מטעמה ביצע בדיקות לאימות הנתונים ומידע זה. משכך, אין בסקירה זו משום אימות או אישור לנכונותם, דיוקם או שלמותם. יודגש כי מסמך זה סוקר נתונים עובדתיים והינו למטרת אינפורמציה בלבד ואינו מתיימר להוות ניתוח,  מלא או חלקי, של המידע המוצג בו ולפיכך אין להסתמך על האמור במסמך זה ו/או להתבסס עליו לצורך קבלת החלטות הנוגעות להשקעה. אינטראקטיב ישראל, עובדיה וכל מי שפועל מטעמה לא יהיו אחראים בכל צורה שהיא לנזק או הפסד, ישירים או עקיפים, שייגרמו, אם ייגרמו, כתוצאה משימוש או הסתמכות על תוכן מסמך זה. הכותב משמש כעובד בחברת אינטראקטיב שירותי בורסה בע"מ. כל האמור והמוצג בכתבה זו ניתן באופן כללי בלבד ואינו מהווה ייעוץ השקעות ו/או שיווק השקעות ו/או המלצה כלשהי למסחר בשוק ההון המתחשבים בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם ואינו מהווה הצעה לרכישת ניירות ערך ו/או נכסים פיננסים מכל סוג, מדדים וכיו”ב. כמו כן, המידע המוצג בכתבה לעיל אינו מהווה תמריץ ו/או המלצה ו/או ייעוץ לפעול בדרך כלשהי בשוק ההון. על כן, אין לפרש דבר באמור בכתבה כהמלצה או ייעוץ לביצוע רכישה או מכירה של כל נייר ערך או נכס פיננסי המוצג בה. הנתונים המוצגים בכתבה אינם מהווים ערובה או מדד כלשהו לתוצאות ותשואות עתידיות. פעילות בשוק ההון דורשת ידע, הבנת סיכונים ומיומנות. כל העושה במידע הנ"ל שימוש כלשהו, עושה זאת על דעתו בלבד ועל אחריותו הבלעדית. הכותב מחזיק בחלק מניירות הערך ו/או הנכסים הפיננסיים המוזכרים לעיל. חברה קשורה (אינטראקטיב ישראל שוקי הון בע"מ), עוסקת בניהול השקעות בני"ע עבור עצמה ועבור אחרים ועשויה להחזיק, לקנות או למכור ניירות ערך ו/או נכסים פיננסיים אשר מידע לגביהם נכלל בסקירה לעיל.  

169.150.235.36
דילוג לתוכן